Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Oftalmologica Infosan

Clinica Oftalmologica Infosan

Prezentare Clinica Oftalmologica Infosan

Vezi toata descrierea

De ce alegem Clinica Oftalmologica Infosan - "Oameni pentru lumina ochilor"

Aici s-a format o echipa de tineri medici romani care au invatat cu dragoste si pasiune si care isi pun zilnic toata energia in lupta pentru rezolvarea fiecarui caz, oricat de complicat. Aparatura noua, de ultima generatie, achizitionata recent pentru consultatii, investigatii si operatii le sta la indemana in aceasta lupta.

Pregatirea la varf a medicilor, participarea cu lucrari proprii la cele mai prestigioase congrese internationale oftalmologice si insusirea permanenta a ultimelor noutati stiintifice din domeniu, reprezinta garantia calitatii actului medical, fapt confirmat de gradul inalt al reusitelor medicale si chirurgicale chiar si in cazurile foarte dificile.

De altfel, in clinica noastra, fiecare caz rar sau cu adevarat complicat depistat este consultat de catre doi si uneori chiar trei medici care isi pun apoi in comun stiinta si priceperea pentru gasirea celei mai potrivite conduite terapeutice.

Folosirea stricta a instrumentarului steril, a celor mai moderne substante anestezice, implanturi si medicamente exclud riscul contaminarii infectioase si minimalizeaza riscurile chirurgicale sau ale anesteziei.

Suntem o clinica oftalmologica mica, dar va garantam ca aici veti beneficia de servicii medicale corecte, avand ca scop prioritar sanatatea ochilor dumneavoastra.

Si pentru ca ne dorim sporirea permanenta a calitatii serviciilor acordate va rugam sa ne sprijiniti in aceasta actiune comunicandu-ne dupa ce ne-ati vizitat impresiile, dorintele si sugestiile dumneavoastra. Va asiguram ca le vom lua in considerare si va multumim.

Clinica specializata in:

  • Oftalmologie pediatrica
  • Oftalmologie adulti
  • Cataracta
  • Strabism
  • Glaucom
  • Neurooftalmologie
  • Boli oculare rare
  • Afectiuni ale pleoapelor

 

Clinica Oftalmologica Infosan

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Polona, Nr.83, sector 1

Tel: 0212114067

E-mail:

Web: www.infosan.com.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!