Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Oftalmestet

Clinica Oftalmestet
Specialistul ochilor tai

Prezentare Clinica Oftalmestet

Vezi toata descrierea

In decembrie 2008 s-a demarat construcţia unei clinici de oftalmologie in Bucuresti, la sediul social al societăţii, in locul vechiului imobil care a apartinut familiei Schmitzer inca din 1878, situat pe una din cele mai vechi strazi ale capitalei, fostul “Pod al Beilicului”, actuala “Calea Serban Voda”.

In aceasta casa s-a nascut in 1904 si a trait Prof. Dr. Doc. Gheorghe Schmitzer, cel care a infiintat clinica de radiologie din spitalul Coltea si care a format numeroase generatii de radiologi. In memoria sa au fost infiintate clinica de oftalmologie OFTALMESTET si fundatia DR. SCHMITZER si s-a pastrat la parter arhitectura vechii case de la sfarsitul sec.19. Etajele superioare sunt realizate intr-o arhitectura moderna, colorate in gri inchis, tocmai pentru a scoate in evidenta albul vechilor fatade.

Noua clinică oftalmologica deţine spaţii pentru consultaţii, sala de asteptare, explorări funcţionale, optică si bloc operator. Toate spatiile au fost proiectate si realizate respectand normativele CE in ceea ce priveste marimea suprafetelor, dotarea grupurilor sanitare pentru persoane cu dizabilitati si realizarea fluxurilor. Toate interventiile chirurgicale sunt inregistrate video cu aparatura de ultima generatie.

Calitatea serviciilor si ambianta deosebita creata in interiorul clinicii de oftalmologie sunt atuurile pe care OFTALMESTET mizeaza. Pacientii se bucura de o atmosfera placuta si relaxanta. Pentru a face o legatura intre constructia veche si cea noua, o parte a spatiului este mobilata in stil Ludovic al XV-lea, cu tablouri ale Scolii Flamande sec. XVII, cealalta parte, legata de prima printr-un planseu de sticla luminat, este mobilata modern, echilibrand si armonizand cele 5 elemente de baza Feng Shui – foc, apa, pamant, lemn si metal intr-un spatiu benefic pentru pacienti. Combinand marmura si granitul, plantele ornamentale, otelul inoxidabil, sticla, lemnul, muzica de relaxare, aromele orientale si susurul apei, s-a reusit crearea unei atmosfere deosebite, mai putin obisnuite intr-o clinica medicala.

Clinica OFTALMESTET ofera toata gama de consultatii oftalmologice, explorari functionale si peste 20 de tipuri de interventii chirurgicale. Dna Dr. Speranta Schmitzer este primul medic din Romania care a obtinut din partea Ministerului Sanatatii competenta in ceea ce priveste operatiile plastice palpebrale (zona ochiului si a pleoapelor). Este, de asemenea, singurul medic din Romania care a efectuat peste 5.000 de astfel de operatii.

Clinica Oftalmestet

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Splaiul Unirii 37, bloc M10, sc. 4, ap. 100, parter, sector 3

Tel: 0213228245

Fax: 021-3364014

E-mail:

Web: www.oftalmestet.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!