Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Academica

Centrul Medical Academica
Don't worry. We are doctors

Prezentare Centrul Medical Academica

Vezi toata descrierea

Centrul Medical Academica ofera servicii medicale integrate clinice si paraclinice, respectiv consultatii in ambulatoriu pentru toate specialitatile clinice, interventii chirurgicale, analize de laborator si investigatii de imagistica medicala.

Misiunea noastra este sa intampinam fiecare pacient cu grija, sa ne asiguram ca este investigat si diagnosticat corect, ca este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect. Pe scurt, dorim sa oferim servicii medicale de calitate. Avem credinta ca medicina fara ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginata, dar ca, fara omenie si respect pentru valorile morale, aceasta ramane doar o simpla meserie.

Fondat si administrat de patru medici romani, Centrul Medical Academica reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul "pacientul are dreptul sa fie tratat complet si corect", s-a investit in trei directii principale: echipa de medici, echipamente si locatie.

Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formata in momentul de fata din 15 profesori si conferentiari universitari si peste 100 de medici primari si specialisti. Suntem onorati si mandri ca, prin intermediul acestei echipe de elita, putem oferi clientilor nostri servicii medicale de cel mai inalt nivel profesional.

Cele doua locatii – una in imediata apropiere a Pietei Romane iar cealalta in Piata Charles de Gaulle – se disting prin atmosfera calda si eleganta. Academica Pitar Mos este gazduita intr-o cladire veche ce pastreaza si acum eleganta si farmecul perioadei interbelice, cu spatii largi si luminoase, asa cum se construiau casele pe-atunci: solide si cu personalitate. Academica Aviatorilor este varianta moderna, cocheta, desenata in linii curbe si culori vii.

Procesul de diagnosticare se sprijina pe investigatii realizate cu ajutorul unor echipamente moderne, performante si alese cu grija ca tehnologiile utilizate sa fie cat mai putin invazive.

Pornind de la principiul "nu exista boli, exista bolnavi", asiguram servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine si rapiditate in redobandirea si mentinerea celui mai pretios bun al omului: SaNaTATEA.

Centrul Medical Academica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Pitar Mos Nr. 20, Sect. 1 / Bd. Aviatorilor Nr. 67, Sect. 1

Tel: 0212021202

E-mail:

Web: www.academica-medical.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
9:00-15:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!