Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Professional Klinic

Professional Klinic

Prezentare Professional Klinic

Vezi toata descrierea

AKH Medical Klinic reprezinta un concept in sanatate mai mult decat un furnizor de servicii medicale. Este o investitie facuta cu suflet pentru suflete, un loc in care pretuim omul mai presus de orice. Venind alaturi de noi veti descoperi din partea medicilor nostri empatie si spre uimirea dumneavoastra veti gasi medici care profeseaza din dragoste pentru profesie.

Suntem o echipa tanara dar cu experienta si am dezvoltat acest concept medical in urma unei analize minutioase a pietei si a deficientelor acesteia fata de pacienti.

 

La noi veti fi pacienti ,nu clienti.

 

In centrul medical AKH veti descoperi servicii greu accesibile pana in acest moment pe piata medicala din Romania cum este serviciul de telemedicina sau serviciul de second opinion din partea specialistilor din Austria, Germania, Franta, Marea Britanie, Italia , Turcia si nu numai.

 

De cate ori ati dorit sa mergeti la un profesor din tara si nu ati reusit din cauza cozilor, lipsa unei cunostinte sau indisponibilitatea lui? De acum aceste lucruri au luat sfarsit. Am reusit sa implementam sistemul de sanatate atat in parteneriat public,cat si privat astfel incat sa putem raspunde tuturor nevoilor dumneavoastra. Am reusit sa dezvoltam multiple specialitati medicale ce vor veni in intampinarea dumneavoastra si va vor rezolva problemele.

 

 

Venim cu un concept nou in Romania - ideea de a preveni inainte de a trata.

 

 

Clinica noastra este prima dintr-un lant de clinici ce vor fi deschise atat in Bucuresti cat si in tara.

 

Multe clinici comunitare sunt sateliți ai spitalelor mari. În timp ce spitalele trateaza boli mai grave ce necesita interventii chirurgicale, centrele medicale AKH se pot concentra mai mult pe comunitatea, în care sunt stabilite.

 

Acest lucru permite clinicii ambulatorii sa poata oferi mai multe facilitati pacientului iar daca situatia o impune sa il directionam catre unitatea spitaliceasca.

Deoarece clinica se concentreaza pe eficiența si proximitate, spatiul interior este amenajat astfel încât specialitati medicale multiple se pot regasi cu usurinta.

 

AKH Medical Klinic oferă asistență medicală primară pentru familii, prin Departamentul de Medicina de Familie.

 

Medicii de familie trateaza pacienții de toate vârstele, din copilărie până la bătrânețe si sunt instruiti să rezolve mai mult de 80 % din problemele pentru care pacientii se adreseaza medicului.

Specialistii in medicina de familie din cadrul AKH Medical Klinic oferă o gamă completă de asistență medicală primară pentru familii, la birouri sau la domiciliu.

Professional Klinic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Soseaua Mihai Bravu nr 196 sector 2

Tel: 0314250805

E-mail:

Web: www.akhmedical.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!