Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Doctor Acasa

Clinica Doctor Acasa
Servicii medicale complete la domiciliu

Prezentare Clinica Doctor Acasa

Vezi toata descrierea

Prezentarea clinicii Doctor Acasa

Doctor Acasa este o clinica ce ofera tuturor abonatilor ei cele mai complete servicii medicale existente in Romania. Noutatea adusa de clinica Doctor Acasa este ca toate serviciile medicale sunt oferite la domiciliul pacientului sau la sediul companiei unde pacientul este angajat.


Ce ofera clinica Doctor Acasa?

Toate serviciile medicale oferite de clinica Doctor Acasa (consultatiile de medicina generala, consultatiile de medicina de specialitate, seturile de analize, investigatiile imagistice, retetele, livrarea medicamentelor etc.) sunt efectuate la sediul firmei sau la domiciliul angajatului, acordandu-i acestuia confortul maxim in accesibilitatea la serviciul medical la un standard de calitate superior si la un pret corect.

Abonamentele Doctor Acasa sunt echilibrate dar si flexibile, ele putandu-se modifica financiar direct proportional cu continutul acestora, astfel incat sa se adapteze intr-un mod eficient nevoilor medicale ale pacientilor.

Doctor Acasa aloca fiecarui abonat un medic personal competent, care realizeaza managementul starii sale de sanatate prin masuri specifice de preventie a afectiunilor depistate in stare incipienta, prin masuri terapeutice, precum si prin programe de informare medicala si consiliere a stilului de viata.


De ce sa alegem Doctor Acasa?

Doctor Acasa nu este doar un serviciu medical la domiciliu, ci si un stil de viata. Atunci cand o persoana, o familie sau angajatii unei companii se aboneaza la Doctor Acasa, acestia uita complet de alergatul de la un centru medical la altul, de asteptatul la usa cabinetului medical sau de drumurile la farmacie dupa medicamente. Acest lucru se traduce prin faptul ca abonatilor Doctor Acasa li se ofera un stil de viata adecvat, unde timpul este folosit eficient in beneficiul pacientilor.

In plus, Doctor Acasa ofera abonatilor sai, in premiera pentru piata abonamentelor corporative, posibilitatea de a avea asigurare de sanatate inclusa in abonamentul aferent, precum si accesul cu reduceri importante la programul de recoltare si stocare de celule STEM de la nou-nascut.

Avantajele serviciilor medicale Doctor Acasa:

- servicii medicale integrale, de cea mai buna calitate si la un pret corect

- pachete de servicii medicale echilibrate si flexibile

- retea dezvoltata de specialitati medicale care sa asigure o acoperire a tuturor afectiunilor

- aparatura medicala de cea mai buna calitate

- o echipa de medici care sa includa nume cunoscute din toate specialitatile medicale

- servicii de urgenta

- accesul la un laborator de analize care sa aiba toate atestatele, referinte reiesite din gradul de satisfactie al clientilor pe care respectivul centru ii are deja.

Clinica Doctor Acasa

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Av. Petre Cretu Nr.38 Sector 1 Bucuresti

Tel: 0372946322

E-mail:

Web: www.doctoracasa.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!