Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Dentara Victoria

Clinica Dentara Victoria
BENE DIAGNOSCITUR - BENE CURATUR

Prezentare Clinica Dentara Victoria

Vezi toata descrierea

                           Primul si singurul sistem stomatologic complet din Pitesti
Clinica Dentara Victoria este un sistem complet si complex care nu cuprinde doar varful de gama al tehnologiei din domeniul stomatologic, ci si cei mai buni profesionisti din domeniu.
Avem personal dedicat si profesionist în toate domeniile, de la receptie, asistente, tehnicieni dentari, pana la medici radiologi si medici stomatologi experimentati si profesionisti.
Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in Clinica Dentara Victoria completeaza progresul tehnologic care si-a gasit loc între peretii ei. Personalul medical al Clinicii Dentare Victoria fost ales dintre cei mai buni din domeniu si beneficiaza de formare profesionala si specializare continua. In stadiile incipiente ale proiectului, primul pas a fost de a forma cea mai buna echipa medicala pentru a satisface cerintele ridicate de sloganul “Diagnostic corect, tratament optim”. O data medicii selectati, acestia s-au dedicat in intregime in dezvoltarea proiectului.

      Revolutia tehnologica se rasfrange si asupra stomatologiei si asta este evident. De la an la an tehnicile si tehnologiile se modifica in sensul usurarii si optimizarii diagnosticului, tratamentului, timpului atat pentru medicii dentisti, cat si pentru pacienti.

Atunci cand vorbim despre stomatologia moderna ar trebui, pe langa revolutiile tehnologice, sa vorbim despre sisteme stomatologice complete.
Un sistem stomatologic complet este acel loc unde ai totul integrat:

-radiologie (intraorala, computer tomograf)
-cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramura a stomatologiei
-sala de mică chirurgie dentara
-laborator de tehnica dentara
-magazin de produse pentru igiena orala
-consiliere si materiale pentru preventie si informare, acestea fiind interconectate

In acest sens Clinica Dentara Victoriainseamna un sistem complet si complex care contine, pe langa cele enumerate vis-­a-­vis de stomatologia moderna, tehnologie de ultima ora in domeniu si un nou concept social.

Stomatologia moderna, este accesibila oricarui pacient care are puterea sa inteleaga ca un sistem este mai eficient, mai performant, mai putin costisitor decat fiecare componenta in parte.

Clinica Dentara Victoria se adreseaza oamenilor care ințeleg acest sistem si oamenilor care isi doresc o experienta stomatologica placuta si nu una urmata de fobii.

Pentru a sustine cele spuse si sloganul nostru intareste acest aspect:

BENE DIAGNOSCITUR, BENE CURATUR – DIAGNOSTIC CORECT, TRATAMENT OPTIM

Clinica Dentara Victoria

ARGES

Pitesti

Adresa: Str.Negru Voda nr.4

Tel: 0348434436

E-mail:

Web: https://www.clinicavictoria.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!