Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica dentara FreshSmile

Clinica dentara FreshSmile

Prezentare Clinica dentara FreshSmile

Vezi toata descrierea

Clinica FreshSmile va ofera servicii stomatologice la cele mai ridicate standarde ale aparaturii si tehnicii existente. Astfel rezistenta si calitatea lucrarilor sunt la cel mai inalt nivel.Vom avea grija sa zambiti mereu, pentru ca scopul nostru este frumusetea zambetului dumneavoastra.

Echipa FreshSmile va pune la dispozitie pe langa indemanarea, priceperea si talentul personalului, prietenia sa. Vom avea grija sa zambiti mereu, pentru ca grija noastra este frumusetea zambetului dumneavoastra.

In toate variantele de tratamente, obiectivul nostru principal este de a asigura un maxim de estetica dentara. Mai mult ca oricand, omul activ a devenit constient de importanta aspectului sau in contextul complex social.

O atentie deosebita o acordam normelor de igiena care respecta criterile Comunitatii Europene privind sterilizarea instrumentarului, folosirea consumabilelor de unica folosinta si a serviciilor efectuate.

In prima vizita veti cunoaste doctorul, prietenos si placut, si utilitatile moderne ale cabinetului, care ne ofera posibilitatea de a va promite un tratament dentar de cea mai buna calitate. Va vor fi prezentate cateva optiuni de tratament insotite de explicatii, precum si costurile asociate interventiilor.

Va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Str. Alexandru cel Bun, pentru a va convinge ca eleganta este cartea noastra de vizita!

Clinica dentara FreshSmile

BACAU

Bacau

Adresa: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 6, Sc. C, Ap. 2

Tel: 0749526042

Fax: 0770.534.054

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!