Clinica medicala

Clinica Aproape

Clinica Aproape
Permite-ți să fii bine!
5
din 1 voturi
Fa-ti o programare
Medic SpecialistMădălina Neacșu

Medic Specialist Mădălina Neacșu

Specialitate: Psihiatrie
Programare
Competente:
Descriere specialist: Dintotdeauna am avut o curiozitatea față de povestea celuilalt, așa încât la finalul Facultății de Medicină, am ales să devin psihiatru. A pune diagnostice și a prescrie medicamente nu mi s-a părut suficient pentru a rezolva problemele sufletești, relaționale, mintale ale pacienților. Așa că pentru a înțelege esență umană, am început și un proces de autocunoaștere și formare în psihoterapie. Consider că cele două domenii se află într-un continuum, iar vindecarea vine și din experimentarea unei relații terapeutice, bazate pe încredere, emaptie, respect, nu doar din
indicarea unei scheme de tratament. Starea de bine psihică îl face pe individ mai sănătos, îl ajută să fie mai bine ancorat într-o societate ale cărei mecanisme funcționează pe principiul reciprocității. Eu sunt aici pentru a asculta, înţelege şi planifica recuperarea ta psihică, atunci când trăirile îţi scapă de sub control.

Va aștept în cabinetul meu pentru:

Psihiatrie adulți
• Consult psihiatric – adult
• Control psihiatric – adult

Clinica Aproape

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Poiana Narciselor, nr. 5, ap.1, sector 1

Tel: 0722187700

E-mail:

Web: https://clinicaaproape.ro/

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
10:00-13:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare