Clinica medicala

Clinica Aproape

Clinica Aproape
Permite-ți să fii bine!
5
din 2 voturi
LogopedConstantin Grama

Logoped Constantin Grama

Specialitate: Psihologie
Programare
Competente:
Descriere specialist: Licentiat din anul 2008 in Psihopedagogie Speciala si Asistenta Sociala, am continuat formarea cu absolvirea in 2010 a unui master in Educatie Integrata la Universitatea din Bucuresti, in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Am atestate de libera practica eliberate atat de Colegiul Psihologilor din Romania cat si de Colegiul National al Asistentilor Sociali.

Peste 8 ani am fost psihoevaluator in cadrul unei organizatii recunoscute internațional unde am evaluat si consiliat o anumita categorie a celor cu CES (Cerinte Educative Speciale) – copiii supradotati.

Alti 3 ani am lucrat intr-o organizatie de cercetare clinica (CRO) concentrata pe studii clinice predominant in zona de dezvoltare a unor medicamente pentru indicatii psihiatrice si neurologice, iar printre alte atributii ma ocupam de instruirea echipelor de studiu cu privire la modalitatea de aplicare si scorare a tuturor testelor psihologice folosite in studiile clinice desfasurate.

In anii recenti m-am axat pe logopedie. Consider ca rezultatele obtinute in acest domeniu sunt rezultate obtinute ”pe viata”, satisfactia fiind deosebita cand constientizezi ca acel copil sau adult ce-si incheie terapia logopedica nu o sa mai aiba nevoie niciodata de interventie in acesta ramura psihopedagogica.

Servicii logopedice pentru:
1.Nu pronunta toate sunetele sau reactioneaza cu dificultate la sunete;
2. Incurca r cu l, s cu ş, c cu t sau orice alte sunete;
3. Sare anumite sunete, mananca silabe, inlocuieste un sunet cu altul sau cu un grup de sunete;
4.Se balbaie, vorbeste foarte rapid sau prea lent;
5. Intarzie aparitia propozitiilor scurte si nu pune intrebari;
6. Are un vocabular limitat;
7. Intampina dificultati in interactiunea cu alti copii de varsta similara.

Clinica Aproape

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bld. Alexandru Ioan Cuza, nr. 13A, sector 1

Tel: 0722187700

E-mail:

Web: https://clinicaaproape.ro/

L
10:00-21:00
V
10:00-21:00
M
10:00-21:00
S
9:00-14:00
M
10:00-21:00
D
Inchis
J
10:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.