Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Class MediSpa

Class MediSpa

Prezentare Class MediSpa

Vezi toata descrierea

Intr-o ambianta calma si relaxanta, lipsita de stresul pe care l-ar induce ideea unui spital, Class MediSpa va pune la dispozitie cele mai noi tratamente si proceduri care imbunatatesc aspectul estetic: interventii estetice laser, interventii de chirurgie plastica, reconstructiva si cosmetica chirurgicala.

Echipa Class MediSpa este formata din doctori renumiti, cu o bogata experienta in chirurgia estetica si in remodelarea corporala. Chirurgi plasticieni, nutritionisti si specialist in fiziochinetoterapie formeaza aici o echipa, care concepe pentru voi protocoale medicale si chirurgicale care va vor imbunatati imaginea si increderea in sine.

Dupa fiecare tratament sau interventie, ingrijirea este urmarita pas cu pas, punand la dispozitia pacientilor sedinte de masaj, diete personalizate si produse dermato-cosmetice speciale, care vor fi folosite pentru a mentine si imbunatati efectul obtinut in urma protocoalelor medicale aplicate.

Noi dorim sa te ajutam sa arati bine si sa te simti bine in propriul corp, tinand cont de necesitatile estetice individuale. Aparat Sciton - Class MediSpa

„Frumusetea nu a fost si nici nu va fi o valoare absoluta. Nu va putea fi incadrata nici in forme geometrice si nici in formule matamatice. Incercam insa sa definim frumusetea nu numai prin ceea ce ne place, dar si prin ceea ce am dori sa devenim. Armonia si stralucirea - sunt doua trasaturi care trebuie cautate la fiecare dintre noi.

Din cand in cand, ar fi bine sa facem o analiza atenta asupra aspectului nostru. Vom observa cu siguranta, mici modificari care apar odata cu trecerea anilor. Nu trebuie sa le dramatizam, dar e bine sa le analizam si sa la ingrijim, astfel incat sa putem interveni din timp, pentru ca, peste ani, efectele ireversibile ale imbatranirii sa nu lase amprente mai adanci decat cele vizibile.

Secretul frumusetii? Depinde de fiecare dintre noi. Un aspect ingrijit, o piele mult mai ferma si mai ta%p nara, ca si micile retusuri prin interventii mai mult sau mai putin invazive pot reda dorintele estetice la care aspiram, dar si motivatia de a avea un suflet implinit.“

Dr. Dana Harbuz Miricioiu

Class MediSpa

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Povernei, Nr.24, Ap.1 Sect.1

Tel: 0744400500

E-mail:

Web: www.classmedispa.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!