Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clarodent

Clarodent
Simply great smiles!

Prezentare Clarodent

Vezi toata descrierea

Clarodent iti ofera tratamente excelente de ortodontie si stomatologie generala intr-un mediu profesionist, realizat cu multa atentie si cele mai avansate tehnologii si tehnici.

De ce sa ne alegi?
La Clarodent, aplicam toate cunostintele necesare in scopul servirii pacientilor nostri si suntem mandri sa va oferim cea mai buna si mai actuala ingrijire. Ne place sa cunoastem pacienti noi si ne bucuram de buna dispozitie si prospetimea pe care o aduc cabinetului nostru. Apreciem opotunitatea de a lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a crea un zambet mai sanatos si mai frumos. In cabinetul nostru, ne straduim sa oferim fiecarui pacient atentia pe care o merita. De aceea, facem toate eforturile pentru a va implini asteptarile intr-o maniera plina de grija. Consideram ca fiecare membru al echipei este foarte important si ne straduim sa oferim o ingrijire de cea mai inalta clasa.
Calitate
Dorim sa va asiguram ca siguranta si calitatea sunt intotdeauna in mintea noastra. Scopul nostru este acela de a va oferi tratamente realizate cu materiale de cea mai buna calitate si de a va asigura un nivel maxim de siguranta in cabinetul nostru, astfel incat sa va simtiti confortabil in timpul vizitelor dumneavoastra.
Tehnici moderne
Echipa noastra ramane mereu la curent cu cele mai noi tehnici din industria stomatologica, urmand permanent cursuri de educatie medicala continua.
Aceasta inseamna ca putem sa va oferim, ca si echipa, cele mai actuale servicii de tratament disponibile. Suntem hotarati sa ne mentinem in actualitate in ceea ce priveste procedurile, ghidurile, tehnicile si echipamentele. Cand vizitati cabinetul nostru, dorim sa fiti convinsi ca sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra sunt protejate.
Cele mai bune materiale
Calitatea materialelor pentru realizarea diverselor tipuri de tratament poate fi extrem de diferita,
asemenea calitatii diverselor electrocasnice si produse pentru casa pe care le cumparati. De aceea
si calitatea lucrarilor poate fi diferita, in functie de alegerea facuta de medic. Noi folosim doar materiale de cea mai inalta calitate pentru a va oferi cel mai bun tratament.
Sterilizare
Toate piesele de mana si instrumentele sunt sterilizate cu grija in autoclave cu aburi dupa fiecare procedura pentru a preveni infectarea si transmiterea incrucisata a bolilor. Astfel, si noi si dumneavoastra putem fi fara grija!
Produse de unica folosinta
Acestea se folosesc de cate ori este nevoie si sunt imediat aruncate odata ce au fost utilizate sau expuse mediului din camera de tratament.
Siguranta si curatenie
Puteti fi siguri ca in cabinetul nostru regulile referitoare la curatenie si sterilizare sunt respectate.
Consideram ca suntem responsabili de protectia sigurantei dumneavoastra personale.
Din acest motiv, utilizam intotdeauna procedure stricte si echipamente deosebite pentru sterilizare. Personalul clinic poarta masti si manusi, iar uniturile dentare si piesele de mana sunt dezinfectate si sterilizate. Pacientii nostri remarca adesea ca in cabinet totul este curat, stralucitor si dezinfectat.
Echipa
Toti membrii echipei sunt pregatiti pentru a dobandi cel mai inalt nivel de pregatire si constiinciozitate.
Intreaga echipa lucreaza intr-un mod echilibrat, armonios, astfel incat impreuna putem atinge scopurile ortodontice pentru care ati venit in cabinetul nostru.
Credem ca buna comunicare si intelegerea sunt cheile catre o relatie de lucru excelenta cu pacientii nostri. Echipa noastra este pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra si sa va ofere informatiile necesare pe toata durata tratamentului si a perioadei de retentie.
Flexibilitate in ceea ce priveste sistemul de plata al tratamentului pe care urmeaza sa il incepeti. Suntem deschisi sa discutam optiunile dumneavoastra!
Informarea pacientilor despre igiena dentara.
Oferim GARANTIE PE VIATA!

Clarodent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Virtutii, 12, Bl. R11a, Sc. 2, Ap. 34, Sector 6

Tel: 0217727298

E-mail:

Web: www.clarodent.ro

L
14:00-20:00
V
10:00-14:00
M
10:00-14:00
S
Inchis
M
14:00-20:00
D
Inchis
J
14:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!