Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CITY DENT

CITY DENT

Prezentare CITY DENT

Vezi toata descrierea

Pentru noi, imbunatatirea zambetului reprezinta un proces sistematic guvernat de reguli de estetica naturala, sănătate, funcţionalitate si psihologie menit a crea, prin intermediul unor schimbari dentare efectuate in limitele anatomice si fiziologice, o influenţă pozitivă asupra esteticii generale a fetei unei persoane precum si asupra personalitatii acesteia ca si intreg.

Cu totii apreciem un zambet frumos atunci cand il vedem insa de multe ori ne este greu sa explicam ce anume face un zambet sa fie frumos. Dupa noua ani dedicati pacientilor nostri, ne este clar ca un zambet placut se bazeaza pe urmatoarele trasaturi: calitatea componentelor dentare si gingivale ale acestuia, conformitatea acestor componente cu regulile de frumusete structurala, distanta dintre dinti si buze precum si integrarea lor in restul componentelor ce definesc expresia facial a unui pacient.

Majoritatea pacientilor nostri simt de cele mai multe ori nevoia de a se regasi in locuri relaxante si pline de energii pozitive, inclusiv in cazul vizitei la medicul stomatolog. De aceea in cadrul clinicii noastre de estetica dentara am creat pentru pacienti un mediu unic prin relaxarea si confortul pe care il oferim, incercand de fiecare data sa depasim si cele mai exigente asteptari ale acestora.

CITY DENT

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Teheran nr 2, etaj 2,

Tel: 0212302196

E-mail:

Web: www.citydent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!