Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Omnia Dental

Omnia Dental

Prezentare Omnia Dental

Vezi toata descrierea

Omnia Dental este o clinică din București, situată în zona Pieței Unirii, find specializată, în principal, asupra tratării bolii parodontale.

Știm că unii pacienți se pot teme uneori de tratamentele stomatologice și ne-am gândit la acest lucru pentru a putea să asigurăm fiecăruia dintre cei care ne aleg un mediu plăcut. Folosim aparatură modernă, provenind de la cei mai buni producători în domeniu, iar stomatologii care lucrează în clinica Omnia Dental folosesc tehnici și tratamente de ultimă generație, care vă vor face să uitați de teama de durere pe care o aveați.

Poziționarea excelentă a clinicii noastre este un alt avantaj de care clienții beneficiază, căci aici se poate ajunge rapid, cu numeroase mijloace de transport, din orice zonă a Bucureștiului.  La clinica Omnia Dental ne concentrăm în special asupra implantologiei și parodontologiei, unele dintre cele mai importante specializări ale stomatologiei. Problemele dentare netratate la timp, în special cele de origine parodontală, pot avea consecințe grave asupra sănătății oamenilor, iar ele nu trebuie niciodată ignorate.

Specialiștii de la Omnia Dental acordă o atenție specială prevenției problemelor dentare și îi ajută pe pacienți să preîntâmpine neplăceri precum pierderea dinților, afecțiunile parodontale sau alte probleme dentare pe care ei le pot întâmpina în timp. Dorim să avem în pacienții noștri prieteni pe termen lung, care să fie deplin multumiți de rezultatul activității depuse de noi și să își păstreze un zambet încântător întotdeauna.

Omnia Dental

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bulevardul Mărășești nr. 107, sector 4

Tel: 0761575155

E-mail:

Web: www.omniadental.ro

L
10:00-19:00
V
10:00-19:00
M
10:00-19:00
S
10:00-14:00
M
10:00-19:00
D
Inchis
J
10:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!