Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Chirurgie Estetica Faciala

Chirurgie Estetica Faciala

Prezentare Chirurgie Estetica Faciala

Vezi toata descrierea

Chirurgia Plastica si Reconstructiva a cunoscut o amploare la nivel mondial in ultimile decenii.Cunostintele chirurgicale acumulate in acest domeniu au inceput sa fie aplicate in interventii estetice, interventii ce au devenit tot mai numeroase.

Chirurgia estetica a devenit astfel o disciplina medicala in sine, programele de cercetare, inovatiile si noile concepte inmultindu-se in fiecare an.Rezultate spectaculoase si constante au obtinut insa acei chirurgi plastici care s-au consacrat corectiei unei singure zone ale corpului.

Desi in clinica efectuam de rutina toata gama de interventii plastice si estetice, activitatea noastra chirurgicala se concentreaza preferential asupra fetei.

Primul Pas ...pe care il puteti face este sa ne contactati. Vom incerca, in limita timpului disponibil, sa va raspundem cat mai prompt.

Puteti deasemenea sa solicitati un consult. In timpul consultului, dumneavoastra veti expune motivele care v- au facut sa solicitati intrevederea iar noi va vom expune expertiza noastra profesionala. Nu va sfiiti sa cereti toate detaliile, iar daca ceva pare neclar puteti sa cereti o a doua (sau a treia) consultatie. (...incurajam pacientii nostri sa consulte mai multi colegi de specialitate, inainte de a lua o decizie.)

Interventiile noastre chirurgicale au la baza o buna comunicare pacient-doctor. Medicul trebuie sa inteleaga a┼čteptarile pacientului, iar pacientul sa inteleaga abilitatile chirurgului.

Inaintea operatiei, pacientul va fi supus unui examen clinic ┼či se va cere un set de analize de laborator, pentru a-i se evalua starea de sanatate.

Chirurgie Estetica Faciala

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Clucerului nr. 55, Arcul de Triumf

Tel: 0722669249

E-mail:

Web: www.chirurgiefaciala.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!