Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUM GYM

CENTRUM GYM
PENTRU NOI SANATATEA TA CONTEAZA!

Prezentare CENTRUM GYM

Vezi toata descrierea

Centrul medical CENTRUM GYM a fost infiintat in anul 2006 cu scopul asigurarii de servicii medicale de recuperare- reabilitare si reumatologie.

Ca amplasament, ne regasiti in centrul Iasului, in Piata Unirii nr. 2 si in Dancu.

CENTRUM GYM isi propune sa ofere pacientilor servicii medicale complete, la un standard calitativ folosind cea mai performanta aparatura medicala.
Pentru recuperare medicala oferim pacientilor integrati in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania, facilitati: consultatie gratuita si tratament de balneo-fizio-kinetoterapie decontat de CAS, in limita fondului disponibil, tratamentele efectuindu-se de catre personal calificat, absolventi de studii superioare, licentiati in fiziokinetoterapie.

Consultatiile sunt acordate de medici specialisti, cu un inalt grad de pregatire profesionala . Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort.

In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor.

CENTRUM GYM

IASI

Iasi

Adresa: PIATA UNIRII NR. 2

Tel: 0232274056

E-mail:

Web: www.centrumgym.ro

L
8:00-19:30
V
8:00-19:30
M
8:00-19:30
S
0:00-0:00
M
8:00-19:30
D
0:00-0:00
J
8:00-19:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!