Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul PSYCLINIC - Psihoterapie si Psihologie Clinica

Centrul PSYCLINIC - Psihoterapie si Psihologie Clinica
Credem in oameni!

Prezentare Centrul PSYCLINIC - Psihoterapie si Psihologie Clinica

Vezi toata descrierea

Oferim, intr-un cadru suportiv si confidential, servicii de psihoterapie cognitiv-comportamentala si psihologie clinica, persoanelor care se confrunta cu dificultati emotionale, comportamentale sau de relationare, cuplurilor aflate in dificultate, sau parintilor care necesita evaluare sau indrumare specializata pentru o mai buna gestionare a comportamentelor problematice ale copiilor.

PsyClinic reprezinta o echipa de psihologi, acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania, cu formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala, membri ai Asociatiei Romane de Terapie Comportamentala si Cognitiva.

Terapia cognitiv-comportamentala
este o interventie psihologica eficienta, de scurta durata, pentru majoritatea problemelor psiho-emotionale, intalnite atat la adulti cat si la copii: tulburari de anxietate. tulburari de dispozitie (depresie), tulburari de alimentatie (anorexie, bulimie), tulburari de somn, etc. Acest tip de psihoterapie este recomandat si persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca unele abilitati, cum sunt gestionarea furiei, cresterea abilitatilor de comunicare sau a abilitatilor sociale.

Psihoterapia cognitiv-comportamentala vizeaza atingerea unor obiective clare, bine stabilite de catre client si terapeut, si este o forma structurata de interventie, in care, in urma evaluarii, se stabileste un plan terapeutic. Acest lucru permite structurarea unor programe de tratament, care presupun parcurgerea unor etape pre-stabilite, ce urmeaza sa fie personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Centrul PSYCLINIC - Psihoterapie si Psihologie Clinica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str Ialomicioarei nr. 15 sector 1 (zona Titulescu - Calea Grivitei)

Tel: 0726191822

E-mail:

Web: www.psyclinic.ro

L
9:00-20:00
V
14:00-20:00
M
15:00-20:00
S
10:00-15:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!