Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUL MEDICAL RECUMED

CENTRUL MEDICAL RECUMED
Clinica de Recuperare Medicala Recumed va ofera solutii terapeutice de mentinere a conditiei fizice si programe educationale

Prezentare CENTRUL MEDICAL RECUMED

Vezi toata descrierea

Inca de la deschidere, in noiembrie 2006, Clinica de Recuperare Medicala Recumed, s-a distins printre furnizorii medicali din sectorul privat, prin servicii de calitate orientate catre pacient.

Dorim sa oferim pacientilor o atmosfera prietenoasa si personala, unde acestia sa se simta deconectati in timp ce primesc servicii de recuperare medicala de calitate.

Specialistii nostri evalueaza problemele pacientilor si intocmesc planuri de recuperare medicala sau de intretinere personalizate, avand ca scop mentinerea sau refacerea functiilor si limitarea disfunctiilor survenite in urma unor afectiuni ale aparatului musculoscheletal si nu numai.

Obiectivul nostru este ca prin tratamentele de recuperare medicala sa oferim pacientilor nostri un grad maxim de independenta si o stare activa permanenta, impreuna cu familia, in comunitate si la locul de munca, pentru o viata fara durere.

De ce Clinica de Recuperare Medicala Recumed?

  • Pentru ca fiecare pacient este tratat individual, insotit si sfatuit de personalul clinicii pe toata durata tratamentului de recuperare medicala
  • Pentru ca pacientii nostrii nu sunt pusi pe liste de asteptare
  • Pentru ca avem o echipa profesionista formata din terapeuti specializati in: fizioterapie, kinetoterapie, masaj

CENTRUL MEDICAL RECUMED

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu 33

Tel: 0742354442

E-mail:

Web: www.recuperare-medicala.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
9:00-15:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!