Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical MEDIS

Centrul Medical MEDIS
Medicii tai!

Prezentare Centrul Medical MEDIS

Vezi toata descrierea

Medis - Centru de excelenta

Centrul Medis inseamna o echipa de medici specializati in obstetrica si ginecologie cu o experienta vasta in domeniu si dorinta permanenta de dezvoltare. Sanatatea pacientilor nostri este scopul pentru care muncim si ne perfectionam zi de zi. De aceea, aparatura si pregatirea personalului nostru asigura o gama completa de investigatii de mare precizie, servicii si interventii medicale de specialitate. Am investit si investim in continuare in dotarea cabinetelor cu scopul de a oferi servicii si solutii optime.

Dotare la standarde occidentale

Centrul MEDIS inseamna cabinete dotate cu aparatura medicala de ultima generatie. Dorim sa oferim servicii de calitate pacientilor nostri, diagnosticuri cat mai precise si solutii optime la problemele cu care va confruntati. De aceea, investitia in tehnica de investigatie medicala a fost unul din primii pasi pe care i-am intreprins in deschiderea noului centru.


Ambient placut

Noul centru MEDIS si-a propus inca de la inceput sa creeze o atmosfera placuta si cat se poate de confortabila pentru cei care ne calca pragul. Stim ca o vizita la doctor nu e intotdeauna una placuta si de multe ori stresanta.

Iti propunem o sala de astepare cu contraste vesele si elegante in acelasi timp, acorduri linistitoare ale unor melodii in surdina si lecturi variate ale revistelor in voga.

Cabinetele sunt in acelasi ton elegant si iti garantam ca te asteptam cu cei mai experimentati medici.

Specialitati

  • Obstetrică - Ginecologie
  • Endocrinologie
  • Imagistică medicală
  • Senologie
  • Urologie

Centrul Medical MEDIS

IASI

Iasi

Adresa: Str. Balti, nr. 7C (Bloc BETA)

Tel: 0232221515

E-mail:

Web: www.centrulmedis.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-13:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!