Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul medical DiabNutriMed

Centrul medical DiabNutriMed

Prezentare Centrul medical DiabNutriMed

Vezi toata descrierea

Centrul medical DiabNutriMed ofera consultatii in specialitatile Medicina Interna, Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice (obezitate, dislipidemie, guta, etc.). In baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, daca va aflati in posesia biletului de trimitere de la medicul de familie, puteti beneficia de consultatii si analize gratuite.

Centrul medical va pune la dispozitie cabinete de consultatii climatizate, dotate cu aparatura moderna si sala de asteptare confortabila, cu atmosfera linistitoare. Activitatea medicala este desfasurata de catre medici cu formare profesionala de specialitate si asistente medicale cu practica si experienta in abordarea persoanei cu diabet si suprapondere / obezitate.

Echipa medicala are experienta in educatia terapeutica a persoanelor cu exces ponderal, diabet zaharat si alte afectiuni cronice. Va punem la dispozitie si brosuri de educatie precum si alte materiale informative (pliante, prospecte), pentru a putea fi la curent cu actualitatile medicale.


- Doriti o consultatie de medicina interna?
- Nu va simtiti bine si doriti sa cunoasteti cauza starii dumneavoastra?
- Aveti diabet zaharat?
- Doriti sa slabiti?
- Ati urmat o “cura de slabire” si doriti sa va mentineti greutatea obtinuta?

Pentru a va raspunde la toate aceste intrebari va asteptam in Centrul nostru. Veti beneficia de toata atentia noastra si veti afla toate detaliile care va intereseaza privind starea Dumneavoastra de sanatate. Consultati linkurile pe specialitati pentru informatii suplimentare privind oferta noastra de servicii medicale.

Centrul medical DiabNutriMed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Sfantul Petru Tei (fosta Lopatarilor), nr. 60 A

Tel: 0723279420

Fax: 021 619 12 81

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!