Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Tratament si Remedii Naturiste FITOPLUS

Centrul de Tratament si Remedii Naturiste FITOPLUS

Prezentare Centrul de Tratament si Remedii Naturiste FITOPLUS

Vezi toata descrierea


Centrul de Tratament si Remedii Naturiste, clinica FITOPLUS vine în sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de specializări medicale alternative: FITOTERAPIE, HOMEOPATIE, NUTRITIE, PSIHOTERAPIE, REFLEXOTERAPIE, KINETOTERAPIE. 

Terapiile practicate la noi se adresează atat trupului, cat si mintii si sufletului. Acesta este de fapt si motivul pentru care am reunit sub acelasi acoperis o multitudine de specialitati medicale alternative. Medicii nostri conlucreaza in cazurile complexe pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cele mai bune indrumari si remedii.

Va asteptam cu drag in Intr. Plut. Luicu Vasile nr. 2, Sector 2, Bucuresti (la doi pasi de Piata Iancului), 021 252 83 00, 0766 833 000, 0729 833 000, http://fitoplus.ro/, [email protected]

Recastigarea sanatatii pierdute sau mentinerea starii de sanatate este un parcurs permanent, nu o destinatie, care odata atinsă îsi pierde actualitatea.

Boala si starea de rau sunt rezultate ale deciziilor pe care le luăm în fiecare zi. Corpul nostru primeste in permanenta toxine prin apa pe care o bem, prin alimentatie si prin aerul pe care îl respiram. Pentru a reduce consecintele pe termen lung ale toxinelor acumulate, este important sa ii asiguram corpului nostru nutrientii de care are nevoie, sa avem un sistem nervos care functionează corect si un bun management al stresului. Nu trebuie sa neglijam hidratarea si nici sanatatea psihică si mentala. De asemenea, este important sa practicăm zilnic exercitii fizice pentru eliminarea eficienta a toxinelor.

FitoPlus isi propune sa va ghideze si sa va sfatuiasca pe calea spre sanatate si spre starea de bine.

De aceea va pune la dispozitie o gama variata de specializari medicale alternative, care sprijina imbunatătirea modului in care corpul nostru functioneaza.

Aceste terapii cresc rezistenta la stres, imbunatătesc raspunsul imun al organismului sau la factori de mediu nocivi, fiind in primul rand o formă ideala de medicina preventiva, spre care este bine sa ne indreptam cu precadere, fiind bine stiut ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci o boală deja instalata.

HOMEOPATIA

HOMEOPATIA este o metodă complementară de terapie, o alternativa si o sansa de vindecare a acelora care fie ca nu vor sa foloseasca medicamente clasice, fie ca le-au folosit fara rezultate sau cu efecte secundare nedorite. Homeopatia urmăreşte stimularea capacităţii naturale de vindecare şi mobilizarea cat mai eficienta a mecanismelor de apărare ale corpului fata de medicina clasica care prin substantele chimice pe care le foloseste inhiba atat boala cat si reactia de aparare.

Aceasta se adreseaza tuturor categoriilor de vârstă, de la copii sugari până la bătrâni.

Marele avantaj al homeopatiei este lipsa reacţiilor adverse, spre deosebire de aproape orice medicament de sinteză.

FITOTERAPIA - APITERAPIA – AROMATERAPIA 

FITOTERAPIA reprezinta o metodă terapeutică bazată pe observații clinice empirice îndelungate, pe modele experimentale și pe studii clinice recente folosind extracte vegetale complexe sau totale.

APITERAPIA este o metodă de tratare şi prevenire a îmbolnăvirilor prin utilizarea produselor apicole. Prin utilizarea sa, beneficiem indirect şi de efectele plantelor polenifere şi nectarifere, efectul unui produs apicol fiind diferit în funcţie de sursa de la care provine. Este o metoda naturală de tratament, fundamentată ştiinţific prin nenumărate studii şi experimente clinice.

AROMATERAPIA este cunoscuta ca o ramura a fitoterapiei. Uleiurile esenţiale au fost folosite din cele mai vechi timpuri, iniţial fiind utilizate ca şi parfumuri.

PSIHOTERAPIA

PSIHOTERAPIA este un domeniu situat la granița dintre medicină și psihologie, care se bazeaza pe relatia interpersonala intre terapeut si pacient iar printre mijloacele prin care se reduce sau elimina simptomele se afla metode, tehnici si actiuni.

Cele mai multe forme de psihoterapie folosesc conversația ca mod de abordare a pacientului, dar există și forme de psihoterapie care utilizează tehnici expresiv-artistice prin pictura, desen, colaj, naratiuni, jocuri de rol sau tehnici cognitiv-comportamentale prin stabilirea obiectivelor realiste, focalizarea pe obiective, dezvoltarea strategiilor de atingere a obiectivelor, acompaniere pe drumul schimbarii.

REFLEXOTERAPIA

REFLEXOTERAPIA este un masaj special, cu scopul de a imbunatati starea de sanatate a organelor res­pective. Acesta induce o stare de relaxare care favorizeaza procesele de vindecare naturale ale organis­mu­lui si este de folos oricui pentru ca depaseste bariere mentale, emotionale si fizice

KINETOTERAPIA

KINETOTERAPIA inseamna “tratament prin miscare”, termenul de “kinetoterapie” provenind din limba greaca din combinarea cuvantului “kinetos”-miscare si “therapie”-tratament si pune accent atat pe beneficiile fizice cat si pe cele psihice, pentru o recuperare medicala completa a pacientului din punct de vedere somato-functional, motric si/sau de reeducare a functiilor secundare.

Kinetoterapia este cel mai important grupaj metodologic de lucru in programele de recuperare medicala si este o parte a medicinei de recuperare care trateaza numeroase afectiuni prin intermediul programelor complexe de exercitii terapeutice elaborate individual in functie de afectiune, boli secundare si varsta pacientului. Aceasta nu este "gimnastica" si nici "masaj", ci o terapie care are la baza miscarea, utilizand energia mecanica in scop functional, si folosind tehnici si metode perfectionate de-a lungul timpului. 

Centrul de Tratament si Remedii Naturiste FITOPLUS

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Intr. Plut. Luicu Vasile nr. 2, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0729833000

E-mail:

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!