Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Kineto Land

Kineto Land
Atuul in recuperarea ta medicala

Prezentare Kineto Land

Vezi toata descrierea

Kineto Land este un centru de recuperare medicala ce ofera consultatii de specialitate si conform diagnosticului se contureaza un program de recuperare personalizat. Programul de recuperare poate include: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, terapii alternative (myofascial release, masaj psihosomatic, kinesiotaping, trigger points), analiza posturala.

Aparatura folosita este de ultima generatie, iar protocoalele de recuperare urmeaza standardele europene.

Ca locatie, ne aflam la Piata Romana – Bd. Dacia, nr. 65, parter.

 

II

Kinetoterapia reprezinta un pas important in recuperarea ta.  Cu cat descoperim mai rapid principalii factori de risc, cu atat vom putea determina mai eficient un tratament personalizat. Prin masaj, exercitii fizice si un program adaptat nevoilor tale, specialistii Kineto Land te vor ajuta sa te simti din nou bine in propriul tau corp. Descoperim tipul durerii, apoi aplicam tratamentul potrivit. Sesiunile de masaj, fizioterapie si kinetoterapie pot varia in intensitate si durata, in functie de caracteristicile pacientului si tipul durerilor de care acesta sufera.

Ce ne caracterizeaza:

  1. Respect: Respectam pentru a fi respectati.
  2. Integritate: Mentinem o etica profesionala inalta.
  3. Excelenta: Investim in specializarea personalului si in tehnologii avansate de tratament. Dorim imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite si oferim atentie la detalii .
  4. Comunicare: o comunicare eficienta este rezultatul unei  bune intelegerii a istoricului si nevoilor clientilor nostri.  Fiecare pacient este tratat cu corectitudine, respect si  le oferim increderea de care au nevoie.
  5. Lucru in echipa: intotdeauna o echipa este mai puternica decat o singura persoana, de aceea lucram in echipa concentrati pe recuperarea echilibrului organismului pacientilor nostri.

O echipă formata din cei mai buni specialisti in domeniu stau la dispozitia ta cu solutii optimizate problemelor tale. Sanatatea si satisfactia pacientilor reprezinta pentru noi devizele principale de organizare a activitatii. Serviciile de recuperare medicala sunt de cea mai inalta calitate si personalizate in functie de nevoile clientilor.

Sedintele de kinetoterapie si fizioterapie sunt combinate cu cele de masaj deoarece in acest fel recuperarea dumneavoastra este eficienta si completa. Kineto Land dorește să vină în sprijinul persoanelor de toate vârstele. Oamenii pot apela la astfel de servicii nu doar atunci cand isi face prezenta o hernie, o luxatie, o articulatie inflamata, o ruptura de muschi, ci si atunci cand vor sa adopte un stil de viata sanatos in care este inclusa miscarea. Oferim ajutorul nostru celor care se confrunta cu dureri, femeilor gravide sau celor care abia au nascut, celor care doresc sa slabeasca sau vor sa isi tonifieze musculatura, precum si celor care dorescsa se mentina la forma dorita.
Pentru noi corpul reprezinta templul sufletului. Corpul si mintea sunt interconectate, ceea ce experimentam, simtim si gandim ramane inmagazinat in celulele noastre si de aceea ne-am propus ca recuperarea dumneavoastra sa fie completata de terapii alternative, care sa va ajute sa va imbunatatiti calitatea vietii.

Kineto Land

BUCURESTI

Sectorul 1

Adresa: Bd.Dacia, nr.65

Tel: 0770633792

E-mail:

Web: www.kineto-land.ro

L
8:00-8:00
V
8:00-8:00
M
8:00-8:00
S
Inchis
M
8:00-8:00
D
Inchis
J
8:00-8:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!