Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de sanatate si imagistica medicala Maria

Centrul de sanatate si imagistica medicala Maria
Sanatatea este bunul nostru cel mai de pret

Prezentare Centrul de sanatate si imagistica medicala Maria

Vezi toata descrierea

Fundatia” Man” a fost infiintata in luna martie 1997 si a desfasurat doar activitati caritabile de la inceput si pana in prezent. Principalele activitati caritabile au vizat casele de copii si azilurile de batrani din judetul Bihor.

Incepand cu anul 2007 Fundatia Man hotaraste sa isi extinda activitatea in sensul abordarii unui domeniu nou, domeniu care vine in ajutorul multor persoane din judetul Bihor si nu numai. Cu ajutorul societatii RCS&RDS S.A., care a pus la dispozitia fundatiei aparatura medicala performanta, fundatia presteaza sub brand-ul Centrul de Sanatate si Imagistica Medicala “Maria” servicii medicale gratuite inca din luna septembrie a anului 2007.

Investigatiile medicale de inalta performanta, care sunt necesare multor persoane, dar datorita costurilor ridicate ale acestora nu sunt utilizate de aceste persoane, acum sunt usor accesibile oricui apeleaza la serviciile Centrului de Sanatate si Imagistica Medicala “Maria”.

Serviciile medicale prestate in prezent de fundatia Man sunt in principal in domeniul imagisticii medicale, servicii de inalta performanta utilizand echipamente moderne produse de compania nord-americana General Electric.

  • Din cadrul imagisticii medicale, in centrul nostru, pacientul poate beneficia de urmatoarele investigatii: Rezonanta Magnetica Nucleara
  • Computer Tomografie
  • Osteodensitometrie
  • Radiologie Conventionala si ecografie.

De asemenea presteaza servicii medicale prin intermediul cabinetelor de consultatii in domeniul cardiologiei, neurologiei si pneumologiei dotate cu aparatura performanta, oferind tuturor clientilor o variata gama de servicii medicale.

Centrul de sanatate si imagistica medicala “Maria” ofera un diagnostic corect si prompt datorita echipei sale de specialisti. Conexiunea speciala on-line (teleradiologie) ofera posibilitatea ca medicii specialisti colaboratori din alte orase sa ofere consultatii si o opinie suplimentara pentru investigatia efectuata in cadrul centrului.

Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite de catre centrul medical “Maria” fac din acesta un centru medical de referinta in partea de vest a tarii. Acest centru medical functioneaza pe baza unor proceduri clare implementate de-a lungul existentei sale, proceduri care au ca scop o buna desfasurare a activitatii medicale si ca finalitate bunul tratament acordat pacientului.

Centrul de sanatate si imagistica medicala Maria

BIHOR

Oradea

Adresa: Str.Cuza –Voda nr.23 RO 535600

Tel: 0359455477

Fax: 0359.455.499

Web: www.clinica-maria.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-20:00
M
8:00-20:00
D
8:00-20:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!