Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Fizioterapie si Recuperare Medicala Timisoara

Centrul de Fizioterapie si Recuperare Medicala Timisoara

Prezentare Centrul de Fizioterapie si Recuperare Medicala Timisoara

Vezi toata descrierea

Centrul medical FIZIO CENTER a fost infiintat in luna februarie a anului 2007 si are sediul in Timisoara pe Calea Martirilor nr. 115, intr-o oaza de liniste propice relaxarii. Locurile de parcare nu sunt o problema.

Prin infiintarea acestei unitati medicale, am dorit sa venim in intampinarea nevoilor si exigentelor pacientului de astazi.

Este un centru medical care functioneaza in sistem privat. Ne aflam in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, avantajul constand in beneficierea de proceduri gratuite, in limita fondului alocat.

Obiectivul centrului este de a promova starea de sanatate a pacientilor. De asemenea dorim recuperarea maxima a capacitatii fizice si psihice a pacientilor. In acest scop, centrul dispune de o sala de gimnastica medicala si intretinere, fizioterapie, sala de masaj terapeutic, recuperare, relaxare, acupunctura, homeopatie, fitoterapie (terapii naturiste), reflexoterapie, sauna.

Centrul medical FIZIO CENTER se adreseaza atat persoanelor suferinde de o gama larga de afectiuni acute si cronice cat si populatiei sanatoase care doreste sa beneficieze de servicii de caliatate pentru remodelare corporala, tratarea celulitei, mentinerea unui tonus fizic si psihic optim. Consultatiile pentru stabilirea terapiilor necesare pacientilor sunt asigurate de specialistii centrului nostru, fiind puse in practica de fiziokinetoterapeuti care lucreaza cu fiecare pacient in parte.

Precizam ca procedurile sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie, aparatura ce indeplineste toate normele medico-sanitare, omologata, autorizata si aprobata de Ministerul Sanatatii si Comunitatea Europeana. Centrul medical FIZIO CENTER se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, recuperarea medicala si mentinerea sanatatii fiind realizata prin programe individualizate pentru fiecare pacient.

Servicii

  • fizioterapie
  • kinetoterapie
  • masaj
  • acupuntura
  • presopuntura
  • reflexoterapie
  • homeopatie

Centrul de Fizioterapie si Recuperare Medicala Timisoara

TIMIS

Timisoara

Adresa: Calea Martirilor, nr.115, et.2,

Tel: 0356171818

E-mail:

Web: www.fiziocenter.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!