Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cardio Kinetic fiziokinetoterapie si reabilitare cardiaca

Cardio Kinetic fiziokinetoterapie si reabilitare cardiaca

Prezentare Cardio Kinetic fiziokinetoterapie si reabilitare cardiaca

Vezi toata descrierea

Mă numesc Cardio Kinetic şi sunt singurul cabinet din Timișoara specializat în reabilitarea cardio-vasculară, pulmonară și reabilitarea coloanei vertebrale după metode aplicate cu succes în Danemarca.

În urmă cu 10 ani pacienților cardiaci li se recomanda repausul total. În ziua de astăzi sunt demonstrate beneficiile activității fizice efectuate corect. Cea mai bună modalitate de reabilitare a persoanelor ce se confruntă cu astfel de afecțiuni, cauzate de un stil de viață nesănătos, se face într-un cadru organizat sub supravegherea fiziokinetoterapeutului.

Programele de reabilitare sunt esențiale pentru pacienții hipertensivi, pacienții cu stent sau by-pass, pacienții cu valvulopatii operate, pacienții vasculari, pacienții cu afecțiuni pulmonare cronice sau chiar pacienții diabetici.

Durerile de spate și gât cauzate de posturi vicioase, traume sau instabilitatea coloanei vertebrale în urma atrofierii mușchilor spatelui sunt probleme cu care se confruntă tot mai multă lume. La nivel global, 80% din populație s-a confruntat minim o dată în viață cu o durere de spate. Utilizând cele mai noi tehnici de kinetoterapie și posturologie, îţi ofer servicii medicale actualizate de tratare a herniilor de disc lombare, toracale sau cervicale, a durerilor nespecifice (fără o cauză aparentă) de spate, modalități de corecție a posturii vicioase și resursele necesare pentru a-ţi păstra coloana vertebrală sănătoasă de-a lungul vieții.

Serviciile medicale oferite de echipa mea de fiziokinetoterapeuţi completează actul medical prin efectuarea unei reabilitări profesioniste cu accent pe nevoile pacientului și diminuarea dizabilităților cauzate de anumite afecțiuni.

Pe lângă reabilitarea cardio-vasculară și a coloanei vertebrale te pot ajuta în tratarea durerilor date de afecțiuni musculare, reabilitarea în afecțiuni ortopedice și sportive precum ruptura de ligament încrucișat anterior, combaterea limfedemului în urma mastectomiilor sau diminuarea sechelelor și recâștigarea funcționalității în urma unor afecțiuni neurologice (AVC, paralizie cerebrală, boala Parkinson).

Cardio Kinetic fiziokinetoterapie si reabilitare cardiaca

TIMIS

Timisoara

Adresa: Timişoara, str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C

Tel: 0720756752

E-mail:

Web: http://cardiokinetic.ro

L
11:00-20:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
11:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!