Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CAVXMED - REMENIX

CAVXMED - REMENIX

Prezentare CAVXMED - REMENIX

Vezi toata descrierea

Centrul de Diagnostic CAVXMED-REMENIX pune la dispozitia dumneavoastra cele mai noi aparate pentru investigarea prin rezonanta magnetica si radiologie dentara intraoral si panoramic.

Pentru investigatii si un diagnostic cat mai precis va stau la dispozitie serviciile noastre aduse de un personal calificat in domeniu.

CAVXMED-REMENIX pune la dispozitia dumneavoastra un set complet de aparatura de specialitate:
- Rezonanta magnetica PHILIPS ACHIEVA 1,5 T
- Radiologie dentara – intraorala controla de un microprocesor si panoramica de diagnostic controlat prin programare.

Modelele sunt de ultima generatie, avand caractetistici ca fiind dintre cele mai bune de pe piată. In ultimii ani, datorita formidabilului progres tehnic au aparut metode noi de diagnostic: IMAGISTICA PRIN REZONANTA MAGNETICA.

Precizia diagnosticului este criteriul nostru de baza, in desfasurarea ivestigatiei medicale.

Rezonanta magnetica – RMN permite obtinerea unor imagini multiplanare din organismul uman, fara utilizarea razelor X (Roentgen), facand posibila diagnosticarea cu precizie a numeroaselor afectiuni. Astfel se obtin imagini sub forma de sectiuni in orice plan de coordonate. Investigatia vizualizeaza pana la cele mai mici detalii, nervi sau structuri vasculare fine, tumori, etc. astfel putandu-se depista leziuni foarte mici de pana la 2 mm.

 

  • Confortul pacientului este mai mare decat la alte aparate datorita existentei unui magnet mai scurt (1,57 m) si a unei aperturi mari (60 cm).
  • Este permisa explorarea pacientilor cu greutate mare (pana la 250 kg).
  • Reducerea zgomotului perceput de pacient cu pana la 86 %.
  • Exista doua console de diagnostic, ceea ce optimizeaza fluxul pacientilor si rapiditatea rezultatelor.
  • Circuitul pacientului optimizat de la intrarea lui in clinica pana la camera de examinare si retur.
  • Nou pentru pacienti este investigatia CARDIO – RMN, care se face cu un protocol special pe care numai aparatura noastra il detine – PHILIPS ACHIEVA 1,5 T.
  • Folosim programe speciale pentru pacienti necooperanti, sani, cai biliare, ficat, articulatii. Reconstructii 3D, MIP si MPR, pentru o calitate superioara a diagnosticului.
  • Substanta de contrast se face cu un injector automat ce permite o apreciere a vascularizatiei de mare fidelitate
  • PHILIPS ACHIEVA 1,5 T este realizat pentru a face fata criteriilor de cerinte ale centrelor imagistice din ziua de azi. Noi nivele de automatizare in soft, plus un nou mediu de lucru imbunatatesc eficienta operationala si fluxul de lucru. Ultimele componente de Soft si Hard asigura o viteza absoluta de achizitie, rezolutie si semnal... o combinatie de instrumente de scanare si pachete specialist optional tintite, extind raza de proceduri clinice disponibile. Pachetele de instrumente ACHIEVA ofera un mediu pentru optimizarea satisfacerii pacientului. In ansamblu ACHIEVA este un sistem puternic ce ofera performanta astazi si extindere maine.
  • Examinarea dureaza aproximativ 13 minute. In timpul examinarii se comunica cu pacientul printr-un sistem de sonorizare.

CAVXMED - REMENIX

GALATI

Galati

Adresa: Str.Gheorghe Asachi , nr. 17

Tel: 0728212417

E-mail:

Web: http://remenix.ro/

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!