Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet stomatologic Craciun

Cabinet stomatologic Craciun

Prezentare Cabinet stomatologic Craciun

Vezi toata descrierea

Am alcatuit aceste pagini atit pentru cei din Romania cat mai ales pentru romanii din strainatate. Oferim servicii de servicii stomatologice la un nivel comparabil cu cel din afara tarii. Despre calitatea serviciilor noastre puteti citi mai multe in articolele despre estetica dentara (albire dinti) sau implanturi stomatologice.

Preturile cabinetului nostru sunt mult sub cele practicate de colegii nostri straini. Pentru detalii, consultati lista de preturi si pagina despre Implanturi dentare Ne dorim o colaborare buna si satisfactie de ambele parti.

Servicii stomatologie

Terapie odontala

In cabinetul stomatologic Craciun cariile se trateaza prin obturatii definitive (plombe) Folosim numai materiale composite care asigura o culoare asemanatoare cu a dintelui. Uneori cariile adinci ajung aproape de nerv si dau dureri. In acest caz, se scoate intii nervul dintelui (extirpare) si apoi se reface dintele cu materiale composite. Intre sedinte e necesara o saptamina de asteptare. Lucram numai cu anestezie locala.

Lucrari protetice


Alteori dintii cariati nu mai pot fi tratati cu ajutorul plombelor, caz in care ei se imbraca cu coroane. Folosim numai coroane de ceramica(portelan). Pentru fabricarea lor sunt necesare citeva zile. Protetica dentara ne mai ajuta atunci cind ne lipsesc dinti. In functie de numarul, pozitia, implantarea si felul in care musca dintii inca prezenti se alege o solutie de tratament: o lucrare fixata prin cimentare (punte) sau o lucrare mobila sau mobilizabila (proteza)

Implantologie

Exista situatii in care dintii absenti pot fi inlocuiti prin impante. Implantul este un surub care inlocuieste radacina si o parte din coroana dintelui absent. Tratamentul prin implanturi presupune o inerventie chirurgicala, de aceea nu toti pacientii pot beneficia de el. Necesita o perioada de asteptare (pentru acceptarea osoasa a implantului) de citeva luni. Este un tratament de lux, in general insa satisfactiile sunt mari (pacientii renunta la proteze).

Profilaxie, igiena,albire

O buna igiena dentara asigura confort,mai putin stress legat de controlul periodic la dentist si cu siguranta mai multi bani in buzunarul Dumneavoastra. E bine sa va curatati dintii dupa fiecare masa cu ata dentara, perie si pasta de dinti. Oricum, nu va culcati seara fara sa va fi spalat pe dinti.

Cabinet stomatologic Craciun

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sfanta Vineri nr.10

Tel: 0723553971

E-mail:

Web: www.craciunstomatologie.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!