Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Medical Vertebromed

Cabinet Medical Vertebromed
TRATAMENT COLOANA VERTEBRALA FARA BISTURIU. SPUNE STOP DURERILOR DE SPATE!

Prezentare Cabinet Medical Vertebromed

Vezi toata descrierea

 VertebroMed este locul perfect pentru persoanele care doresc sa spuna STOP durerii afectiunilor coloanei vertebrale fara  implicare chirurgicala.Tehnicile folosite sunt noninvazive si nedureroase.

Doctorul Artur Donica are o experienta de peste 17 ani in domeniu spitalicesc si clinica privata. Este specializat in chiroterapie, vertebrologie, acupunctura, ozonoterapie.

VertebroMed este impartit in trei cabinete de tratament ce sunt dotate  astfel:

Primul cabinet are ca principiu de tratament decompresia vertebrala - elongatia, metota care ajuta la marirea spatiului intravertebral pentru segmentele: lombar, cervical si toracal. Pe langa acest tratament de baza se folosesc si urmatoarele procedee de tratament: termoterapia, bioptron, electroterapie - TENS, masaj cu vacuum si vibromasaj.

Al doilea cabinet  imbina chiroterapia (manevre, manipulari si relaxare postizometrica la nivelul coloanei vertebrale si articulatiilor) cu acupunctura, oxygen exerciser, masa de masaj pentru decontracturarea si relaxarea musculaturii spatelui.

In cel de-al treilea cabinet se aplica ozonoterapie (autohemoterapie mare, autohemoterapie mica, injectii intramusculare, injectii subcutanate, inectii intraarticulare).

Ambianta celor trei cabinete ofera o stare reconfortanta si o relaxare profunda.

Cabinet Medical Vertebromed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. Eufrosina Popescu nr.54, bl.37 A+B, ap.228

Tel: 0737234555

E-mail:

Web: www.vertebromed.ro

L
7:30-17:00
V
7:30-17:00
M
7:30-17:00
S
8:00-13:00
M
7:30-17:00
D
Inchis
J
7:30-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!