Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet individual de Psihoterapie Andra Dragan

Cabinet individual de Psihoterapie Andra Dragan
Orice problema are o solutie, solutia nu poate fi gasita de mintea care a creat problema fara un un ghid! Ofer servicii de Psihoterapie in cabinet sau online cu video pe Skype.

Prezentare Cabinet individual de Psihoterapie Andra Dragan

Vezi toata descrierea

Psiholog, Psihoterapeut, Andra Dragan, absolventa a Facultatii de Psihologie si Drept, din cardul Univ. Al.I. Cuza - IASI.

Sunt Psihoterapeut  acreditat de colegiul psihologilor, cu formare TCC (Terapie Cognitiv-Comportamentala), am peste 1000 ore de practica cu clientii, iubesc oamenii, iubesc vocatia mea, abordez tehnici terapeutice moderne pentru a descoperi si a da stralucire "diamantului" ce se gaseste in fiecare client ce ajunge in cabinetul meu. 

 Gand> Emotie> Comportament-> Rezultat, dupa acest tipar inconstient functionam in ceea ce facem zi de zi. Schimband gandurile si tiparele inconstiente putem avea rezultate bune si ne putem elibera de povara suferintei ce o caram dupa noi zi de zi!

"Durerea face parte din viata, Suferinta este o alegere!"  -> Gand- Emotie-Comportament-Rezultat! Psihoterapia ajuta la schimbarea gandurilor ce nu ne mai ajuta  si lucreaza la peisajul emotional pentru a atinge obiectivul dorit!.

Am fost ghid si psihoterapeut in ultimii ani pentru persoane ce se confruntau cu depresii severe, anxietate, traume emotionale din viata de adult sau transmire transgenerational, stima de sine scazuta, conflicte in relatia de cuplu, fobii, adictii, deasemenea am lucrat cu oameni din managementul diferitelor multinationale ce isi doresc performanta. 

Pornesc de la premiza ca fiecare om este unic, are un trecut unic, 50% este influentat de mediul in care a trait, educatia, prietenii, familia - 50% este genetic (anumite emotii disfunctionale ce fac parte din peisajul nostru emotional transmise de la parinti la copii), venim pe lume cu un bagaj emotional copiat sau transmis transgenerational, succesul nostru in viata personala si profesionala depinde de felul cum gestionam Gandurile, Emotiile si Comportamentele noastre care de cele mai multe ori sunt automate si inconstiente. 

Cred in transformarea si depasirea tuturor blocajelor emotionale sau psihice  ce ne impiedica sa fim noi insine, sa avem viata personala si profesionala la care visam. Peisajul emotional unic ne ajuta sau ne impiedica sa avem succes in viata. Vestea buna este ca daca suntem perseverenti putem avea acele constientizari ce ne pot duce spre decizii ce ne pot transforma viata.

Va pot ghida in procesul psihoterapeutic daca aveti o problema concreta care va provoaca disconfort, neliniste, suferinta psihica, psihosomatica sau emotionala.  

Cauza suferintei poate varia de la om la om, de aceea vindecarea necesita un proces unde este nevoie sa fiti consecventi si sa actionati cand sunteti pregatiti, va invit sa reflectati raspunzandu-va singuri la urmatoarele intrebari pe o foaie de hartie:


Cu ce anume va confruntati?

Care este cel mai mic pas pe care il puteti face pentru a va rezolva provocarile cu care va confruntati?

Ce depinde de dumneavoastra, ce depinde de ceilalti?

Aveti cu adevarat nevoie de ajutor specializat?

 Daca cititi randurile mele de mai sus si considerati ca va pot ajuta sa va gasiti raspunsuri la provocarile cu care va confruntati, nu ezitati sa vizitati site-ul meu andradragan.ro,sa ma sunati sau sa imi lasati un mesaj.

Cabinet individual de Psihoterapie Andra Dragan

IASI

Iasi

Adresa: Bld. Carol I Nr. 4, Clădirea Habitat A, etaj 2, camera 202

Tel: 0753366096

E-mail:

Web: https://andradragan.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-20:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!