Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet individual de psihologie Serbu Oana

Cabinet individual de psihologie Serbu Oana

Prezentare Cabinet individual de psihologie Serbu Oana

Vezi toata descrierea


Cabinetul Individual de Psihologie se afla in Buzau, oferind servicii psihologice in domeniile: psihoterapie, psihologia muncii si organizatională, psihologie transporturi .

Psihoterapia este atât o metodă de tratament psihologic, cât și un mijloc de acces la o mai bună cunoaștere de sine și o percepție mai fină a realității. Oamenii apelează la psihoterapie din diferite motive, începând cu nefericirea personală, relații tensionate cu ceilalți, până la optimizarea performanțelor în diverse domenii.
Cel mai adesea oamenii apelează la psihoterapie când comportamentul de zi cu zi îi deranjează pe ei sau pe cei din jur, nuse simt bine cu ei înșiși sau nu se mai simt motivați în viața de zi cu zi, . O persoană vine la cabinet după ce a încercat fără succes să facă față propriilor probleme; de asemenea, diversele schimbări ce pot interveni de la lipsa unui loc de muncă și până la pierderea unei persoane apropiate, pot declanșa sau înrăutăți anumite disfuncționalități la nivel psihic.

Mulți părinți se întreabă de ce este necesar să se adreseze unui psiholog atunci când apar probleme în relația cu proprii copii; de multe ori nu este suficient să-ți dorești să fii un părinte bun și să aplici propria experiență în educația copilului tău. Viața unui copil poate fi afectată sever de evenimentele care se petrec în familia lui. Unele din aceste evenimente pot deranja superficial viața copilului, însă altele pot provoca crize grave care-i afectează existența. În astfel de situații, psihoterapeutul este cel care dă repere părinților, îi ajută să gestioneze, să înțeleagă , să rezolve situațiile dificile, de crize prin care familia trece la un moment dat.

Servicii:
Psihoterapie individuală
Psihoterapie de cuplu și familie
Dezvoltare personală
Psihoterapie copii și adolescenți
Consiliere părinți
Consiliere în carieră

Psihologia muncii și organizațională

Cabinet individual de psihologie Serbu Oana

BUZAU

Buzau

Adresa: Str. Ion Baiesu, bl. 3B parter (in spate la Hotel Pietroasa)

Tel: 0755180807

E-mail:

Web: www.psihologbuzau.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
0:00-0:00
M
9:00-17:00
D
0:00-0:00
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!