Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

BORRELIA CENTRUM-Centru de Analize Medicale

BORRELIA CENTRUM-Centru de Analize Medicale

Prezentare BORRELIA CENTRUM-Centru de Analize Medicale

Vezi toata descrierea

Borrelia Centrum –Centru de Analize Medicale Bucuresti

Borrelia Centrum ofera investigatii imunologice de ultima generatie la standarde europene. Este specializat pe diagnosticul diferentiat al borreliozei (boala Lyme), a zoonozelor si coinfectiilor virale si bacteriene precum si a interspeciilor acestor patogeni transmisi prin vectori.

Folosirea exclusiva a testelor si aparaturii de ultima generatie, automata, EUROIMMUN si MIKROGEN, pregatirea personalului in aceste centre garanteaza calitatea rezultatelor noastre. Echipa noastra este formata din medici, biologi si chimisti specialisti cu experienta in domeniu. Membrii echipei sunt in continua pregatire si informare cu laboratoarele EUROIMMUN. Sistemele folosite WESTERN-BLOT, IMUNOFLUORESCENTA, si MICROSCOPIA in CAMP INTUNECAT ofera o consolidare unica in diagnosticele autoimune, serologic infectioase si alergologic.

Borrelia Centrum s-a infiintat ca laborator de excelenta in diagnosticul, rapid si exact, al fenomenelor autoimune in paralel cu realizarea cat mai sigura a unui status viral si bacterian al pacientului in conditiile in care in Romania aceasta nisa a fost neglijata.

Zoonzele in tarile cu pondere majoritar rurala au o incidenta mare in randul populatiei constituind un factor de risc major, stand la baza unor afectiuni sistemice grave, ce pot fi confundate cu afectiuni neurologice, reumatologice si cardiace grave. Scopul laboratorului este de a face diferenta intre fenomenele autoimune determinate de bacterii sau virusi si cele ideopatice.

Aveti posibilitatea recoltarii probelor pentru analize chiar daca nu locuiti in Bucuresti prin colaborari cu alte laboratoare din tara sau prin punerea la dispozitia pacientilor a unui kit de recoltare la domiciliu care va ajunge la noi in timpul si conditiile de temperatura controlata optime pentru realizarea analizelor conform standardelor de procedura.

Puteti profita de reducerea de 10% acordata copiilor cu varsta de pana la 7 ani,dar si pensionarilor.

Borrelia Centrum va anunta ca preocuparea pentru empatia si grija fata de pacientii nostri este materializata in existenta unei retele de laboratoare de analize medicale partenere la nivel national. Recoltarea se poate efectua la standarde maxime, chiar la dvs. acasa, in orasul de resedinta.

Cu deosebit respect pentru partenerii nostri contractuali va anuntam noile noastre locatii: Cluj, Bacau, Baia Mare, Alba Iulia, Constanta,Timisoara, Hunedoara, Tg. Mures, Brasov, Sibiu, Galati, Piatra Neamt, Iasi.

Incepand cu luna august 2015 va punem la dispozitie o noua optiune si anume recoltarea/executarea de analize si teste de laborator din pachetul de baza decontat de CASMB, in baza trimiterii de la medical de families au medical specialist.

BORRELIA CENTRUM-Centru de Analize Medicale

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: STR. General Alexandru Stefan Radovici 17

Tel: 0311050019

E-mail:

Web: www.borreliacentrum.ro

L
8:00-16:00
V
8:00-16:00
M
8:00-16:00
S
Inchis
M
8:00-16:00
D
Inchis
J
8:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!