Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Asiomed

Asiomed
Redefineste-ti zabetul!

Prezentare Asiomed

Vezi toata descrierea

Prin tratament ortodontic cu aparat lingual iti poti indrepta dintii fara ca aparatul dentar sa fie vizibil. Termenul “lingual” se refera la atasarea braket-urilor pe suprafata interioara a dintilor, acolo unde nu pot fi vazute.

ELE SUNT TOTAL INVIZIBILE !

Aceasta inseamna ca dantura ta se poate corecta fara sa iti faci griji ca purtarea aparatului dentar ti-ar putea afecta viata sociala.

TRANSFORMA-TI ZAMBETUL PE CARE IL AI IN ZAMBETUL PE CARE TI-L DORESTI !

Niciodata nu e prea tarziu sa arati si sa te simti in cea mai buna forma. Probleme ca dintii inghesuiti, cei situati in afara arcadei, spatierile dintre dinti aparute in urma unor extractii mai vechi pot fi corectate la orice varsta.

Majoritatea adultilor solicita tratament de indreptare a dintilor din motive estetice. Dar sunt si pacienti la care tratamentul ortodontic este indicat pentru rezolvarea unor probleme in articulatia temporo-mandibulara sau imbolnaviri gingivo-parodontale.

Oricare ar fi motivele, noi ne vom stradui sa-ti corectam dintii astfel incat sa atingem o armonie dento-faciala perfecta. Un zambet frumos confera incredere in sine si degaja o imagine pozitiva.
Este un aspect important care te face sa arati minunat si sa te simti in cea mai buna forma. Chiar te poate intineri !

Asiomed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Calarasilor, nr. 46

Tel: 0213207619

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!