Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ARMONIA DENT - Cabinet Stomatologic

ARMONIA DENT - Cabinet Stomatologic

Prezentare ARMONIA DENT - Cabinet Stomatologic

Vezi toata descrierea

Atmosfera calda si primitoare, ambianta relaxanta si profesionalismul angajatilor, sunt cuvintele care iti vin in minte imediat ce ai intrat pe usa cabinetului dentar "Armonia Dent".

Situat in Bucuresti pe Calea Calarasilor 176, in apropierea Facultatii Hyperion, la doar 10 min de Piata Unirii sau Piata Muncii, cabinetul stomatologic ofera o gama larga de servicii la cel mai inalt standard de calitate.

Armonia Dent este un cabinet stomatologic (cabinet medicina dentara) ce ofera intreaga gama de servicii stomatologice: implantologie, chirurgie, estetica dentara, ortodontie, protetica fixa si mobila, profilaxie, pedodontie, stomatologie generala.


Calitatea serviciului stomatologic depinde de pregatirea si talentul medicilor ce il presteaza, dar totodata, si de aparatura pusa la dispozitia acestora.

Iata motivul pentru care am ales unitul dentar Gnatus Syncrus, dotat cu toata gama de instrumente necesare desfasurarii activitatii in conditii optime atat pentru medic, dar si mai important, pentru pacient.

Doua turbine (una normala, iar cealalta cu fibra optica), un micromotor, instrumente de detartraj, lampa foto, punctul de lucru pentru asistenta, amplasate pe corpul principal al scaunului reduc semnificativ timpul de lucru.

Camera intraorala ofera pacientului posibilitatea de a participa activ pe intreaga durata a tratamentului, si permite documentarea cu poze a planului de tratament, astfel incat, reevaluarea anumitor manopere sa fie posibila oricand. cabinet

Apex finder-ul, consumabilele de calitate, sterilizarea realizata conform normelor legale si verificata lunar de catre organele abilitate din Ministerul Sanatatii, completeaza dotarile necesare, astfel incat sa ne putea onora promisiunea facuta: Intrii fara teama, iesi fara durere!

ARMONIA DENT - Cabinet Stomatologic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Calarasilor, Nr 176, Bl 59, Sc C, Ap 1

Tel: 0722840804

E-mail:

Web: www.armoniadent.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-15:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!