Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

AlmaSan

AlmaSan

Prezentare AlmaSan

Vezi toata descrierea

CONCEPTUL DE TRATAMENT

Scopul nostru este de a oferi servicii medicale de calitate tuturor pacientilor tratati in cadrul Centrului de Medicina Dentara, Ortodontie si Chirurgie Orala AlmaSan. Dorim sa obtinem rezultatele cele mai bune intr-un timp cat mai scurt pentru pacientii nostri, care sunt tratati intr-o atmosfera prietenoasa, calda. In general, prima vizita la medicul stomatolog constituie pentru copii un motiv de teama, de frica de necunoscut.

Copiii pacienti beneficiaza de o grija deosebita, atitudinea medicului pediatru fata de micul pacient il face pe acesta sa uite ca de fapt acesta a venit pentru un tratament stomatologic. Fiecare caz in parte beneficiaza de toata atentia necesara, tratamentul stomatologic transformandu-se intr-o abordare placuta, la finele careia rezultatele optime vor satisface atat pacientii, cat si echipa de medici curanti.

Premisa de la care se pleaca pentru a oferi servicii de calitate, o reprezinta continua pregatire postuniversitara, cursurile de perfectionare la care participam si experienta acumulata, pentru a oferi servicii de calitate, Dumneavoastra, pacientilor nostri. Conceptul de tratament se bazeaza pe acordarea atentiei necesare dorintelor si pretentiilor pacientului, perceptia sa estetica fiind situata pe prim plan.

Echipa de medici
recomanda fiecarui pacient in parte cele mai adecvate modalitati de tratament si ofera sfaturi utile, pentru ca sa se mentina armonia aparatului dento-maxilar in parametri optimi. Unul dintre cele mai importante scopuri ale tratamentului il reprezinta obtinerea unei estetici perfecte.

Conceptul nostru de tratament nu se limiteaza insa strict pe principiul estetic, ci incearca sa stabileasca o armonie intre toate structurile aparatului dento-maxilar: dinti, parodontiu, os alveolar, musculatura, articulatie temporo-mandibulara.

Cu ce ne diferentiem?
-Tratamente individualizate
-Pregatire medicala continua
-Participare la cursuri de specializare in tara si strainatate

Colaborare interdisciplinara:
-Profilaxie
-Estetica Dentara
-Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala
-Chirurgie Orala
-Protetica Dentara
-Ocluzologie
-Functionalitatea si disfunctionalitatea aparatului dento-maxilar

AlmaSan

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str.Turturicii, nr.3,ap.5 Langa Spitalul de Recuperare Zorilor

Tel: 0742867556

Fax: 0264438229

E-mail:

Web: www.almasan.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!