Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

STOMESTET

STOMESTET

Prezentare STOMESTET

Vezi toata descrierea

Clinica stomatologica STOMESTET ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne, la cele mai inalte standarde profesionale internationale. Dorim sa fim recunoscuti drept una din cele mai performante clinici stomatologice private din Transilvania.

Iata pe ce ne bazam ca sa ajungem la aceasta recunoastere:

1. SOLUTII PERSONALIZATE

La STOMESTET, fiecare pacient este unic si beneficiaza de opinia medicala a unei echipe de specialisti, stabilindu-se astfel schema optima de tratament personalizat. Lucram in echipe interdisciplinare, astfel incat solutiile de tratament acopera toata patologia, de la cele mai simple pana la cele mai complexe cazuri.

2. ECHIPA DE PROFESIONISTI

Pentru a asigura servicii medicale de calitate superioara, STOMESTET a reunit o echipa de medici cu experienta practica de peste 10 ani. Ne mentinem un nivel inalt al pregatirii profesionale, participand la congrese internationale si avand strinse legaturi cu mediul universitar medical. Fiecare membru al echipei este pregatit si specializat intr-o anumita ramura a stomatologiei, pentru a putea oferi, ca echipa, o rezolvare complexa a problemelor dentare.

3.VALORILE ETICE SI PROFESIONALE

Promovam si respectam principii ca:

  • respectul fata de pacient,
  • increderea,
  • integritatea,
  • punctualitatea,
  • calitatea si profesionalismul.

4. TEHNOLOGIA DE ULTIMA GENERATIE

Oferim garantia calitatii si sigurantei tratamentelor dentare, prin utilizarea celor mai performante echipamente si tehnologii din domeniu, acestea permitand diagnosticarea afectiunilor dentare in stadii incipiente precum si confortul pacientului in timpul tratamentului aplicat.

STOMESTET

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Calea Manastur,nr.101/2

Tel: 0264427234

E-mail:

Web: www.stomestet.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!