Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Alma Clinic

Alma Clinic
Sanatate trup si suflet

Prezentare Alma Clinic

Vezi toata descrierea

 Am deschis cea mai nou─â ╚Öi modern─â clinic─â multidisciplinar─â din F─âlticeni în vara anului 2014 din dorin╚Ťa de a oferi locuitorilor ora╚Öului ╚Öi a celor din împrejurimi o binevenit─â alternativ─â la serviciile de s─ân─âtate.

Alma Clinic este un proiect de suflet, n─âscut din dorin╚Ťa de a oferi oamenilor accesul simplu la serviciile medicale de s─ân─âtate pe care le merit─â. În prim plan sunt respectul ╚Öi empatia pentru pacien╚Ťi ╚Öi o strategie de dezvoltare s─ân─âtoas─â, bazat─â pe un raport echilibrat calitate-pre╚Ť.

Clinica noastr─â este dedicat─â activit─â╚Ťilor de ambulatoriu, oferind servicii în 20 de specialit─â╚Ťi medicale. În fiecare zi lucr─âm la îmbun─ât─â╚Ťirea portofoliului care s─â vin─â în întâmpinarea nevoilor pacien╚Ťilor, iar ace╚Ötia s─â g─âseasc─â la Alma Clinic cât mai multe dintre serviciile medicale pe care le solicit─â.

╚Üinem pasul cu progresele ╚Ötiin╚Ťifice ╚Öi tehnologice ╚Öi investim mereu în aparatur─â de specialitate care s─â permit─â o examinare optim─â ╚Öi s─â asigure un diagnostic cât mai exact. Investi╚Ťiile noastre în capitalul uman sunt la fel de importante, de aceea am format o echip─â de peste 20 medici de vârf completat─â de o echip─â administrativ─â de profesioni╚Öti.

La Alma Clinic ave╚Ťi certitudinea unei îngrijiri medicale complete ╚Öi de cea mai bun─â calitate!

Alma Clinic

SUCEAVA

Falticeni

Adresa: str Ana Ipatescu, nr 9A

Tel: 0754471246

Fax: 0330100323

E-mail:

Web: www.almaclinic.ro

L
7:30-19:00
V
7:30-19:00
M
7:30-19:00
S
8:00-14:00
M
7:30-19:00
D
Inchis
J
7:30-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!