Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Alexdor Medical

Alexdor Medical

Prezentare Alexdor Medical

Vezi toata descrierea

Centrul Alexdor Medical ofera servicii complete de cardiologie, medicina interna, gastroenterologie, si medicina muncii.

Alexdor Medical dispune de ecograf 4D, Doppler color si sistem de endoscopie digestiva Olympus Evis Exera II, care permit stabilirea unui diagnostic exact in conditiile unei investigatii eficiente si sigure.

Colectivul medical condus de Dr. Suciu Ioan Alexandru, medic primar gastroenterolog, doctor in stiinte medicale, va sta la dispozitie in cabinetele noastre situate in incinta policlinicii Titan din Bucuresti.

Un dram de preventie valoreaza mai mult decat un kilogram de medicatie.

Tratamentele si interventiile medicale moderne ajuta la recuperarea sanatatii pierdute, insa preventia ramane cea mai inteleapta abordare. Controlul medical periodic mentine sanatatea prin depistarea si corectarea la timp a eventualelor probleme aparute.

Este esential ca afectiunile sa fie descoperite cat mai devreme, cel mai bine inainte ca pacientul sa resimta simptome. De exemplu, rata de vindecare a cancerului colorectal depistat timpuriu este foarte mare, atingand 90% din cazuri. Cancerul colorectal si alte afectiuni severe pot fi tratate daca sunt diagnosticate devreme, in timpul unui control medical de rutina.

Endoscopia digestiva (colonoscopia) este singura metoda care permite depistarea si indepartarea cancerului colorectal chiar inainte ca tumora sa devina maligna, si cu mult timp inainte ca pacientul sa resimta simptome si sa fie nevoit sa mearga la medic.

Centrul Alexdor Medical ofera consultatii de specialitate si investigatii medicale asociate cu programe de preventie si diagnostic timpuriu menite sa depisteze si sa corecteze la timp eventualele probleme medicale care pot pune in pericol sanatatea si viata.

Alexdor Medical

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Nicolae Grigorescu 41, sector 3, Bucuresti In incinta policlinicii Titan (demisol, cabinete 9-10)

Tel: 0784444445

E-mail:

Web: www.alexdor.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!