Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

AESTHETIC LINE - Clinica de chirurgie estetica, plastica si reconst...

AESTHETIC LINE - Clinica de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva

Prezentare AESTHETIC LINE - Clinica de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva

Vezi toata descrierea

Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii.

Clinica de chirurgie estetica Bucuresti - Aesthetic Line va ofera posibilitatea de a va bucura de realizarile acestui domeniu intr-un cadru care pune accentul pe siguranta, confort si eficienta cost / calitate. Centrul nostru de chirurgie plastica, estetica si reparatorie este intruchiparea acestor calitati.

Noi stim ca dorinta de imbunatatire a aspectului fetei si corpului pleaca dintr-un complex de temeri si anxietate fata de propria persoana. Suntem sensibili la aceste nevoi si acest lucru ne face sa actionam la standardele pe cere ni le-am propus.

Orientarea fata de clienti si dorinta de a le asigura bunastarea, experienta in domeniu, recunoscuta pe plan intern si international de catre colegii de breasla ne fac cei mai buni. Nu va oferim numai servicii de calitate, cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, ci si suport si asistenta pentru fiecare caz in parte, tinand cont de particularitatile dumneavoastra.

Multi oameni apeleaza la un estetician cand este deja prea tarziu pentru ca problemele lor sa fie corectate. Chirurgia estetica va ajuta sa capatati incredere in fortele proprii si sa fiti vazuti altfel de cei care inconjoara. Confortul personal este rampa de lansare pentru reusita in orice domeniu.
Oricare ar fi problema, noi suntem in masura sa va ajutam.

Suntem o echipa de profesionisti la care puteti ajunge foarte usor si cu care puteti comunica fara rezerve. Suntem aici pentru dumneavoastra. Procedurile specifice de chirurgie plastica sunt adaptate special pentru dumneavoastra in centrul Aesthetic Line. Realizam peste 300 de tipuri de operatii estetice, plastice si reparatorii.

Este normal ca, avand un asemenea spectru larg, ne putem raporta la orice situatie. Oamenii sunt cei mai importanti. Cei care apeleaza la noi devin constienti de acest lucru. Telul nostru este de a ne construi un renume bazat chiar pe acesta trasatura.

Mijloacele de care dispunem ne ofera siguranta ca suntem cei mai potriviti pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Chirurgia plastica a devenit o solutie la indemana pentru oricine. Noi va oferim aceste soluii la standarde internationale. Chirurgia plastica este o arta care trebuie facuta de profesionisti. Plastic vine din grecescul a modela.

Noi suntem aici chiar pentru acest lucru: indiferent ca ati suferit un accident, aveti o malformatie congenitala sau pur si simplu doriti sa aratati mai bine, Aesthetic Line va ajuta sa aratati la asa cum doriti.

AESTHETIC LINE - Clinica de chirurgie estetica, plastica si reconst...

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Dacia Nr. 51

Tel: 0212114416

Fax: 021-2114416, 021- 2112998

E-mail:

Web: www.aestheticline.info

L
10:00-18:00
V
10:00-18:00
M
10:00-18:00
S
0:00-0:00
M
10:00-18:00
D
0:00-0:00
J
10:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!