Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Active Care

Active Care
Pentru binele dumneavoastra

Prezentare Active Care

Vezi toata descrierea

ActiveCare asigura asistenta medicala si monitorizarea starii de sanatate, adresadu-se in special persoanelor aflate sub tratament, sau recuperare la domiciliu, in urma recomandarilor unui medic sau ca urmare a externarii dintr-o unitate spitaliceasca.

ActiveCare asigura asistenta medicala profilactica a personalului societatilor comerciale, constand in evaluari periodice ale parametrilor fiziologici (tensiune arteriala, puls, frecventa respiratorie), profilaxia unor boli epidemice prin vaccinare, si altele.

ActiveCare rezolva probleme ce tin direct sau indirect de actul medical, imbinand in mod armonios preventia si tratamentul afectiunilor, cu asigurarea unui mediu ingrijit, prietenos, de solidaritate umana. ActiveCare asigura confidentialitatea serviciilor acordate. Inregistrarea evolutiei starii de sanatate sub forma unui document poate fi oferita la cerere.

ActiveCare ofera servicii la standarde inalte. Calitatea este asigurata prin personalul sau atestat de catre Ministerul Sanatatii si Familiei. Personalul ActiveCare a fost atent selectionat pentru a oferi o ingrijire atenta, un sprijin de nadejde, cu profesionalism, intotdeauna cu afectiune si zambetul pe buze.

Serviciile oferite includ:

  • ingrijire medicala si supraveghere permanenta pe timpul zilei sau pe durata programului dorit de catre familie (apartinatori);
  • activitati multidisciplinare, kinetoterapie, supraveghere si evaluare psihologica, ergoterapie;
  • activitati de prevenire a posibilelor complicatii;
  • consilierea familiei in problemele cu care se confrunta in ingrijirea la domiciliu a persoanei cu Alzheimer;

Active Care

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bucuresti

Tel: 0213100122

Fax: 021.310.00.01

E-mail:

Web: www.activecare.ro

L
8:00-18:00
V
8:00-18:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!