Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

happy servetele miere promo

Mama mea in varsta de 76 ani a fost diagnosticata cu dementa Alzheimer in luna iunie anul curent (stadiu moderat-sever). S-a intamplat atat de brusc; nu stiam decat ca iarna trecuta s-a plans ca are un zgomot in ureche si nu poate dormi; a luat o perioada Ginkobiloba. De asemenea suferea de dureri mari de spate si abia se scula din pat dimineata si se deplasa mai greu. Atat medicul neurolog cat si psihiatrul mi-au spus din start ca este inutil sa incerc sa-i dau medicamente, boala va progresa. De aceea am inceput sa caut cu disperare un alt remediu. Mi s-a dat reteta pentru Ebixa (Memantinum), medicament care inca nu il-am administrat pentru ca imi mentin increderea in rezultatele care pot fi obtinute pe cale naturala. Poate gresesc si cer un sfat de la dvs.Este necesara o combinatie intre tratamentul medicamentos si cel naturist? De aproape o luna -orientandu-ma dupa un anunt incurajator din revista AS- i-am dat de 2 ori pe zi cate 10 picaturi din FITO-NEUROTONIC SENIOR 1. A... [continuare]

Comunitate medicala

Dieta oua

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Diete

Buna seara, Am 15 ani si 1.60m si mai multi prieteni su rude m-au sfatuit sa fac o "Dieta" cu oua crude cu miere (ambele de casa bio)...As dori sa intreb daca pot incepe direct cu vreo 5-6oua/zi sau sa incep treptat? [continuare]

Aliment

Din Dictionar Termeni

Substanta consumata in stare naturala sau dupa gatire, susceptibila sa furnizeze materiale de crestere, sa repare uzura tesuturilor, sa sustina necesitatile energetice si sa formeze substantele de rezerva ale organismului. Toate alimentele sunt formate dintr-un mic numar de elemente simple, printre care se disting proteinele, glucidele, lipidele, apa, sarurile minerale si fibrele. Constituentii alimentelor - Alimentele au ca si constituenti principali: - proteinele, care sunt elementele celulei vii. Alimentatia este cea care furnizeaza organismelor proteine. Proteinele de origine animala rezulta din carne, peste, oua, lapte si derivatele lui (iaurt, branzeturi). Valoarea lor nutritiva este mare deoarece coeficientul lor de absorbtie digestiva este ridicat si pentru ca sunt bogate in aminoacizi esentiali; proteinele de origine vegetala (cereale, legume uscate) au un coeficient de absorbtie mai mic si sunt lipsite de unii aminoacizi esentiali. - glucidele sunt substante... [continuare]

Pagina 5 din 34 (1000 rezultate)