Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

frezyderm ulei abcc impotriva cojilor scalpului

Ulei alimentar

Din Dictionar Termeni

Materie grasa de origine vegetala, animala sau minerala. uleiurile alimentare au proprietati dietetice diferite dupa compozitia lor in acizi grasi si dupa continutul in vitamine, dar valoarea lor energetica este intotdeauna identica: 900 kilocalorii pentru 100 grame. Pentru prevenirea bolilor cardiovasculare legate de aterom (depunere de colesterol pe peretele arterelor, responsabila de ateroscleroza), este recomandabila folosirea uleiurilor care contin acizi grasi nesaturati (ulei de soia, de masline, de samburi de strugure, de nuca, de floarea soarelui si de germeni de porumb) si uleiurile de peste zise "omega", de asemenea nesaturate. [continuare]

Compozitie Crema tip U/A ce contine ulei de catina 17%, vitamina a 0,3%, cloramfenicol 0,5%, excipient pana la 100g. Tub de polietilena 70 ml e. Actiune terapeutica Cicatrizanta, datorata prezentei uleiului de catina si antiseptica, datorata prezentei cloramfenicolului. Doze si mod de administrare Se aplica de 3-4 ori pe zi pe pielea lezata pana la vindecarea totala. Indicatii Plagi infectate, rani, arsuri, escare si ulceratii ale pielii. Masuri de precautie A nu se lasa la indemana copiilor! A se pastra la loc uscat, ferit de lumina! Valabilitate: 12 luni. [continuare]

Pagina 4 din 34 (1000 rezultate)