Clickmed
programare rapida la medic

Intareste sistemul natural de aparare a organismului cu ImmunoMix Plus

Actualizat la data de: 24 Septembrie 2012
Intareste sistemul natural de aparare a organismului cu ImmunoMix Plus

Se spune ca cel mai bun atac este apararea...exact la fel functioneaza si imunitatea organismului. Perioadele solicitante au un efect negativ asupra acesteia, afectand randamentul si starea generala de sanatate. Frig, oboseala, stres, activitati fizice si intelectuale intense...toate destabilizeaza sistemul natural de aparare a organismului, avand in anumite ocazii efecte ireversibile.

De aceea, Laboratoarele Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia, au dezvoltat noua gama ImmunoMix Plus, cu formule imbunatatite, pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, 100% naturale, pentru a lupta eficient si rapid impotriva factorilor nocivi care afecteaza imunitatea.

Secretul produselor ImmunoMix Plus este reprezentat de formula completa, pe baza de Echinacea, Soc negru, Gheara Pisicii si Nalba, cu eficienta maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare. Rapide si eficiente, cele doua formule, pentru copii si adulti, au efect atat in faza de preventie a imbolnavirilor, cat si in faza acuta, favorizand refacerea organismului.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:

  • Immunomix Plus Bio Sirop pentru Copii – gustul placut al siropului, imbogatit cu miere de Salcam, permite administrarea pe termen lung, incepand cu varsta de 2 ani
  • Immunomix Capsule pentru adulti

Te asteptam in farmacii pentru a stabili fundamentele unei sanatati de fier cu ajutorul gamei ImmunoMix Plus.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter