Coronavirus Update

Timpul trece, vederea ramane

Actualizat la data de: 02 Octombrie 2019
Timpul trece, vederea ramane

Cu totii stim ca lucrurile mici, fac diferenta, dar, ce te faci atunci cand esti nevoit sa faci zoom pe smartphone-ul tau pentru a citi un text sau sa indepartezi ziarul atunci cand il rasfoiesti sau sa mijesti ochii cand citesti eticheta unui produs?

Ochiul este printre primele organe care incepe sa imbatraneasca, fapt dovedit de incapacitatea acestuia, pe masura trecerii timpului, de a se focaliza clar asupra obiectelor din apropiere. Odata ajunsa lumina pe cornee, nu se mai pozitioneaza imaginea pe retina, ci in spatele acesteia, formand imagini neclare, lucru care duce la instalarea prezbiopiei, in cazul multora dintre noi, in jurul varstei de 40 de ani.

Fiind un fenomen natural ca urmare a procesului de imbatranire si nu o boala, nu exista metode de preventie sau tratamente pentru prezbiopie, insa exista solutii care asigura o vedere clara, corecta si fara restrictii legate de distanta.

Special create pentru a corecta si proteja vederea, lentilele progresive reprezinta cea mai buna solutie la ora actuala pentru prezbiopie, bineinteles dupa diagnosticarea acestei afectiuni de catre medicul oftalmolog. Aceste lentile ofera numeroase avantaje comparativ cu alte lentile, printre care cel mai important avantaj fiind acela ca ofera capacitatea de a vedea CLAR la toate distantele, cu O SINGURA pereche de ochelari.

Essilor a inteles problemele cu care se confrunta prezbiopii si a creat lentilele Varilux X, lentile care incorporeaza 3 tehnologii unice:

• Nanoptix™ (Structura lentilei este complet reproiectata pentru a elimina efectul de “valuri” si a oferi un echilibru mai bun in miscare);
• SynchronEyes™ (Diferentele fiziologice intre cei doi ochi sunt luate in calcul pentru a oferi un unghi vizual cat mai larg);
• 4D Technology™(Cu totii avem un ochi dominant, care ne conduce vederea. Identificand acest ochi, avem posibilitatea de a personaliza lentilele pentru a oferi o viteza de reactie mai mare si acces la o noua experienta vizuala) .

Descopera lentilele potrivite pentru tine si invata sa ceri ajutor doar o singura data!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter