Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Maternitatea Regina Maria ofera viitoarelor mamici o noua alternativa - nasterea in apa

Publicat la data de: 03 Decembrie 2008

Bucuresti 3 decembrie 2008: Centrul Medical Unirea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor medicale private din Romania, lanseaza incepand cu luna decembrie a acestui an, prima maternitate privata din tara – Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Regina Maria. Beneficiind de o investitie totala de 5,5 milioane de euro, noul spital corespunde celor mai inalte standarde occidentale, fiind in acest moment unul dintre cele mai moderne si mai elegante din Europa.

„Stim care ne este concurenta in Romania si in Europa Centrala si putem afirma cu mandrie ca Maternitatea Regina Maria este cea mai frumoasa maternitate de la Viena si pana la Vladivostok” apreciaza oficialii CMU.

Desfasurata pe patru nivele, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania pentru asigurarea unei nasteri in cele mai sigure si moderne conditii.

De asemenea, noua locatie CMU beneficiaza de o gama larga de metode pentru terapia durerii (de la anestezie peridurala pana la metodele medicinei clasice chinezesti) fiind primul spital din tara care introduce concepte noi precum “gestionarea durerii” in procesul de nastere. Viitoarele mamici isi pot, astfel, alege pozitia in timpul nasterii in picioare, lateral, pe scaun sau in apa, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

Spitalul poate asigura, atat interventiile de rutina specifice, pe cale vaginala sau abdominala, cat si interventii histeroscopice sau laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea moderna interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incontinentei de urina (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginala sau abdominala.

In functie de tipul nasterii si de gradul medicului care asigura nasterea, costul unei nasteri poate varia intre 1880 si 2930 de euro.

Maternitatea are pana in acest moment 30 de medici care asigura permanenta in cadrul spitalului si o serie de medici colaboratori care asista la nastere sau operatii. “in realizarea acestui proiect am avut in primul rand in vedere siguranta mamei si a copilului, iar din acest punct de vedere nu am acceptat niciun compromis. Medical, tehnologic, organizatoric, profesional dar si logistic suntem la un nivel absolut compatibil cu orice clinica din Europa. Pe de alta parte confortul oferit, intimitatea si eleganta incaperilor ar fi invidiate de multe clinici din Europa prin care am trecut.” a declarat Dr. Iosif Niculescu, Director Spital Regina Maria.

Pe langa aparatura de ultima generatie, noile tehnici de gestionare a durerii si personalul calificat, noua maternitate Regina Maria aduce in Romania concepte moderne de design, punand accentul pe crearea unei atmosfere linistite prin terapie de culoare care sa ofere confort vizual si caldura spatiului.


Despre Centrul Medical Unirea:

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar, fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU este liderul pietei romanesti pe segmentul abonamentelor medicale corporate si isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare si un spital de chirurgie in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 69.000 arondati si este in continua extindere.
De la inceputul anului 2008, Centrul Medical Unirea a inaugurat prima policlinica pentru copii CMU Kids, a deschis cel mai dezvoltat centru de imagistica din Bucuresti, CMU – Centrul de Diagnostic si Tratament in zona Baneasa, si a inceput extinderea in tara prin preluarea a 49% din Centrul Medical Motilor in Cluj si 50% din AvaMedica in Constanta.


Sursa: www.4ace.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate