Clickmed
programare rapida la medic

Viitorul depinde de tine. Ia masuri acum! Preventia cancerului la san

Actualizat la data de: 18 Aprilie 2017
Viitorul depinde de tine. Ia masuri acum! Preventia cancerului la san

Despre cancerul mamar

Cancerul mamar reprezinta cea mai frecventa forma de cancer intalnita la femei, cu o incidenta in Romania de 898 cazuri noi pe an si o mortalitate de 3244 decese anual (Globocan 2012).

Mai mult de atat se observa ca exista un trend crescator de la an la an, iar comunitatea medicala trage un semnal de alarma ca in urmatorii 3 ani va depasi 10.000 de cazuri noi depistate in Romania. Un alt lucru ingrijorator este faptul ca din ce in ce mai multe femei tinere se confrunta cu aceasta problema.

Simptomele si preventia cancerului la san

Odata cu aparitia tratamentelor moderne oncologice, cancerul mamar se poate trata, insa este foarte important sa poata fi diagnosticat timpuriu. Fiecare femeie trebuie sa cunoasca semnele si simptomele cancerului mamar, sa se automonitorizeze si sa intre intr-un program de preventie anual.

Cele mai importante simptome ale cancerului mamar sunt: modificari ale texturii pielii, scurgeri mamelonare, deformari ale unui san, retractia mamelonului, aparitia unui nodul.

Campania "Tine sub CONTROL cancerul la san"

In perioada 14.11.2016 – 31.12.2016 se pot efectua promotional ecografii mamare bilaterale + interpretare la JUMATATE de pret in toata reteaua de centre Gral Medical: Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea si Craiova. Suplimentar fiecare pacient primeste un voucher cu reduceri de 25% la analize medicale pentru un control suplimentar. Programarile vor fi onorate in ordinea cererilor efectuate si in functie de orarul clinicilor intrate in campanie.

IMPORTANT !

Locurile sunt limitate in functie de programul fiecarei clinici.
Pentru o programare rapida si eficienta avem rugamintea specificarii orasului in formularul de mai jos.
Detalii si programari se pot obtine la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate