Clickmed
programare rapida la medic

Aboca Metoda Fitomagra - Reda echilibrul greutatii tale

Actualizat la data de: 02 Mai 2012
Aboca Metoda Fitomagra - Reda echilibrul greutatii tale

Metoda 100% naturala cu cele 3 actiuni in doua produse: 10 zile de tratament, 2 produse, 3 actiuni terapeutice

10 zile de tratament

De atat este nevoie pentru ca efectul celor 2 produse Fitomagra, insotite de un regim alimentar hipocaloric adecvat, sa se faca simtit: o reducere a greutatii corporale ce se va mentine pentru o perioada indelungata de timp.

2 produse

Fiecare din produsele Fitomagra sunt recunoscute pentru eficienta in dietele de slabire. Fitomagra ActiDren este un concentrat fluid pe baza de extracte de lamaie si papadie ce favorizeaza metabolizarea glucidelor si lipidelor si genereaza un efect depurativ.

Actiunea sinergica a produsului este completata de extractele de ceai verde si ortosiphon, cu efect puternic antioxidant. Un concentrat fluid foarte util ca si coadjuvant in dietele hipocalorice global controlate.

Fitomagra Limita DimaFibra este un supliment alimentar pe baza de fibre, care poate fi folosit in regimurile alimentare pentru controlul greutatii. Administrarea produsului cu cateva minute inaintea meselor principale din zi, contribuie atat la atenuarea senzatiei de foame, cat si la o absorbtie redusa a alimentelor integrate la nivelul intestinului.

Ingredientul principal al acestui produs este DimaFibra, un complex inovator brevetat Aboca compus din mucilagii liofilizate de in, tei, nalba si fibre vegetale de opuntia, glucomannano si celuloza, care creeaza un gel natural cu rol de absorbtie a apei, marindu-si astfel volumul si conferind o senzatie de satietate si generand o absorbtie redusa a alimentelor la nivelul intestinului.

Iata de ce, administrate impreuna, cele doua produse sunt poate unul din cele mai eficiente tratamente 100% naturale, datorita efectului rapid, usurintei in administrare si absentei efectelor secundare.

3 actiuni terapeutice

Actiunea globala, care favorizeaza scaderea in greutate poate fi tradusa prin trei actiuni distincte:

  • activarea metabolismului gratie extractului de portocala amara;
  • drenarea lichidelor in exces din organism gratie extractului de papadie
  • limitarea absorbtiei caloriilor in timpul meselor, datorita complexului patentat cu fibre DimaFibra.

Metoda Fitomagra este disponibila in farmacii. Pret: 83 lei


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate