Coronavirus Update

Medic Primar Stomatolog Liliana Moraru
Medic specialist in Chirurgie orala si maxilo faciala Stomatologie (medicina dentara)
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
ion teo
ion teo
4 ani si 1 luni
BUNA SEARA DORESC SA IAU LEGATURA CU DOAMNA DR LILIANA MORARU .
Emilia
Emilia
4 ani si 3 luni
Este intradevar un medic cu maini de aur si un suflet nobil, un om deosebit cu zambetul pe fata!
Magdalena
Magdalena
4 ani si 4 luni
Am fost operata de d-na dr., iar alegerea si selectia unui medic, curant am facut-o din opiniile pacientilor, si va pot spune ca a fost o alegere extrem de buna. In ciuda faptului ca este foarte ocupata d-na dr nu uita si cateva minute tot trece sa-si vada pacientul! Este un om cu suflet mare si un profesionist adevarat! Multumesc d-na dr!
Claudiu
Claudiu
6 ani si 8 luni
In urma cu 3 luni datorita unui eveniment neplacut din viata mea am suferit mai multe traumatisme (fractura de piramida nazala,fractura de os zigomatic si fractura de maxilar). Am fost internat timp de 3 zile dupa care am consultat inca 4 medici din Constanta,iar toti mi-au spus sa am rabdare ca totul v-a reveni la normal dupa 4-6 luni. La 2 luni de la eveniment ochiul care ar fi trebuit sa-si revina,se retragea si mai mult in orbita,ceea ce ma ingrijora de la zi la zi. Cu parere de rau pot sa spun despre toti medicii la care am fost ca sunt foarte slab pregatiti pentru ca datorita lor puteam sa-mi pierd ochiul de tot,acestia recomandandu-mi sa-mi pun picaturi si comprese. Sansa mea a fost un prieten care a auzit de dna. Dr. Liliana Moraru si m-a indrumat catre dansa. Pana sa ajung s-o cunosc pe dna. doctor viata mea devenise un cosmar din care nu credeam ca o sa mai ies. Dupa ce am fost consultat,mi-a fost reprosat faptul ca am asteptat foarte mult si ca in mod normal ar fi trebuit ca in primele saptamani sa fiu supus unei interventii chirurgicale iar totul ar fi fost ok. In situatia in care ma aflam,dna. doctor ca sa repare si sa-mi salveze ochiul a trebuit sa recurga la o operatie foarte dificila in urma careia mi-a fost implantata o placuta din titan ca ochiul sa-si recapete functiile deoarece incepusem sa vad dublu in anumite pozitii. Toata viata am sa-i multumesc pentru ca m-a ajutat sa ies din acel cosmar,sa-mi recapat increderea in mine si ca mi-a readus zambetul pe fata. Recomand cu toata increderea daca vreodata aveti vreo problema asemanatoare sa apelati la acest doctor cu maini de aur !!!
gina
gina
8 ani si 16 zile
Am ajuns la dna dr. Liliana Moraru trimisa de un dr.dermatolog cu un carcinom bazo-celular invaziv (cancer al pielii) la nivelul scalpului, care mi-a recomandat-o ca fiind unul din putinii dr care pot face astfel de operatii. Si asa a fost! Astazi au trecut aproape 2 ani de la operatie, totul este OK. La nivelul scalpului este doar cicatricea care fiind acoperita de par, nu se vede.Pot spune ca-i datorez viata! Va multumesc din suflet dna doctor! Ati fost si veti ramane una din pesoanele de referinta in viata mea de care-mi voi aduce aminte cu cea mai mare recunostinta si respect!
grecu
grecu
8 ani si 3 luni
F.buna
Diana
Diana
8 ani si 6 luni
Buna Nicoleta, poti sa-mi dau o adresa de email a ta, am aproximativ aceeasi problema si as vrea sa discutam mai multe. Multumesc mult!
Nicoleta
Nicoleta
8 ani si 10 luni
Am ajuns la dna dr urmare unei tumori de glanda parotida.Inainte sa aud de dansa am mers pe la alti medici (3 la numar) si toti mi-au spus ca urmare interventiei chirurgicale in mod sigur voi suferi o pareza ( stramba de gura) datorita pozitionarii ffff p***a a tumorii. Dna dr a fost singura care mi- a oferit o sansa, mi- a spus ca va fi greu, ca este intradevar o interventie dificila, dar nu lipsita de speranta si datorita experientei si determinarii din timpul operatiei va spun ca sunt ffffff bine. Dc aveti probleme ce tin de OMF (BMF) v-o recomand cu caldura pe dna dr. Un medic cu experienta, cu maini de aur as putea spune si un suflet nobil.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Medic Primar Stomatolog Liliana Moraru


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Medic Primar Stomatolog Liliana Moraru

Medic specialist in Chirurgie orala si maxilo faciala Stomatologie (medicina dentara)
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter