Clickmed
programare rapida la medic
SM

Medic Primar Pediatrie Simona Mosescu

Medic specialist in Pediatrie
4 7
7
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 7 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Simona Mosescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Madalina E
2 ani si 9 zile

Foarte bun ca medic!

elena
8 ani si 2 luni

am ajuns la urgenta la grigore alexandrescu pentru ca baiatul meu (3 ani) facea febra de 10 zile, sub antibiotic (pe care il lua de 2 zile) si cu diagnostic de pneumonie interstitiala. Dupa aproape 3h in triaj, am fost internati pe sectia Pneumologie, la Dna Dr Mosescu Simona. Sectia este oribila, nu se face curatenie corespunzatoare, toaletele sunt infecte, un focar de infectie in saloane, intra cine vrea si cand vrea, nu te baga nimeni in seama. Doctorul vine la vizita 1 data pe zi, in rest esti al unei asistente, poate 2, care au in grija alti zeci de pacienti. Daca ai ghinion stai cu alt copil in pat (copilul in pat, mama pe scaun - daca are scaun, caci sunt cateva doar), cu putin noroc primesti un pat de bebelus (din acela 120*60 cm) + o perna de plastic; noi asta am primit, dar in salon aveam romi (deloc curati, nevaccnati); am stat 1 noapte, atat am rezistat. A doua zi un copil de langa noi a facut rotavirus, al doilea caz in 2 zile si am cerut externarea. Este un spital cu medici buni pe Pneumologie, nu contest acest lucru, desi sunt dezumanizati, dezinteresati, nepoliticosi, de negasit, necooperanti si iritati daca pui intrebari, dar cel mai probabil buni si cu multa experienta data de cazuistica (toate acestea o descriu pe dna Dr Mosescu). Am fugit din spital pe semnatura, riscam sa luam alte boli de acolo si sa extindem mult pre mult sederea. Nu stiu ce putem face, noi bucurestenii, ca sa avem spitale mai curate, medici interesati de pacientii lor...ma tot gandesc ce pot face eu, individual, ca sa schimb ceva.

Dana
8 ani si 3 luni

Un doctor bine pregatit care incearca sa gaseasca solutii pt fiecare caz in parte.

tudor
9 ani si 1 luni

Slab pregatita, nu cunoaste sufficient dar vrea sa aiba ultimul cuvant! Conditii foarte proaste, 6 copii si mame in salon de 2 paturi. Lipsa de respect a personalului.

dana
12 ani si 3 luni

DR.SIMONA MOSESCU este un medic pediatru foarte bun si de respectat.E foarte intelegatoare,rabdatoare si draguta.Eu vi-o recomand din plin!

dana
12 ani si 3 luni

Este cel mai bun medic pediatru(asa cred eu).E foarte draguta si calda cu pacientii.Eu vi-o recomand cu incredere.

Carmen Bina
15 ani si 3 zile

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a indreptat pasii catre dansa. Este un medic estraordinar din toate punctele de vedere. Datorita dansei baietelul meu traieste si este sanatos. Vlad, fiul nostru s-a nascut cu septicemie cu enterobacter. Am sa-i fiu recunoscatoare tota viata si am sa o recomand cu cea mai mare caldura si incredere tuturor parintilor care au nevoie de un medic bun. Nu doar ca este n medic foarte bun dar are si un suflet de aur, plin de compasiune si caldura pentru pacientii dansei. Va multumesc din suflet doamna doctor si mai ales va multumeste Vladut pentru ca datorita dumneavoastra are acum 8 ani si jumatate si o viata sanatoasa si fericita inainte.

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213169366, interior 133 / 155 / 0788156841

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter