Coronavirus Update

Medic Primar Pediatrie Simona Mosescu
Medic specialist in Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
elena
elena
5 ani si 8 luni
am ajuns la urgenta la grigore alexandrescu pentru ca baiatul meu (3 ani) facea febra de 10 zile, sub antibiotic (pe care il lua de 2 zile) si cu diagnostic de pneumonie interstitiala. Dupa aproape 3h in triaj, am fost internati pe sectia Pneumologie, la Dna Dr Mosescu Simona. Sectia este oribila, nu se face curatenie corespunzatoare, toaletele sunt infecte, un focar de infectie in saloane, intra cine vrea si cand vrea, nu te baga nimeni in seama. Doctorul vine la vizita 1 data pe zi, in rest esti al unei asistente, poate 2, care au in grija alti zeci de pacienti. Daca ai ghinion stai cu alt copil in pat (copilul in pat, mama pe scaun - daca are scaun, caci sunt cateva doar), cu putin noroc primesti un pat de bebelus (din acela 120*60 cm) + o perna de plastic; noi asta am primit, dar in salon aveam romi (deloc curati, nevaccnati); am stat 1 noapte, atat am rezistat. A doua zi un copil de langa noi a facut rotavirus, al doilea caz in 2 zile si am cerut externarea. Este un spital cu medici buni pe Pneumologie, nu contest acest lucru, desi sunt dezumanizati, dezinteresati, nepoliticosi, de negasit, necooperanti si iritati daca pui intrebari, dar cel mai probabil buni si cu multa experienta data de cazuistica (toate acestea o descriu pe dna Dr Mosescu). Am fugit din spital pe semnatura, riscam sa luam alte boli de acolo si sa extindem mult pre mult sederea. Nu stiu ce putem face, noi bucurestenii, ca sa avem spitale mai curate, medici interesati de pacientii lor...ma tot gandesc ce pot face eu, individual, ca sa schimb ceva.
Dana
Dana
5 ani si 9 luni
Un doctor bine pregatit care incearca sa gaseasca solutii pt fiecare caz in parte.
tudor
tudor
6 ani si 7 luni
Slab pregatita, nu cunoaste sufficient dar vrea sa aiba ultimul cuvant! Conditii foarte proaste, 6 copii si mame in salon de 2 paturi. Lipsa de respect a personalului.
dana
dana
9 ani si 10 luni
DR.SIMONA MOSESCU este un medic pediatru foarte bun si de respectat.E foarte intelegatoare,rabdatoare si draguta.Eu vi-o recomand din plin!
dana
dana
9 ani si 10 luni
Este cel mai bun medic pediatru(asa cred eu).E foarte draguta si calda cu pacientii.Eu vi-o recomand cu incredere.
Carmen Bina
Carmen Bina
12 ani si 6 luni
Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a indreptat pasii catre dansa. Este un medic estraordinar din toate punctele de vedere. Datorita dansei baietelul meu traieste si este sanatos. Vlad, fiul nostru s-a nascut cu septicemie cu enterobacter. Am sa-i fiu recunoscatoare tota viata si am sa o recomand cu cea mai mare caldura si incredere tuturor parintilor care au nevoie de un medic bun. Nu doar ca este n medic foarte bun dar are si un suflet de aur, plin de compasiune si caldura pentru pacientii dansei. Va multumesc din suflet doamna doctor si mai ales va multumeste Vladut pentru ca datorita dumneavoastra are acum 8 ani si jumatate si o viata sanatoasa si fericita inainte.

Spune-ti parerea despre Medic Primar Pediatrie Simona Mosescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Medic Primar Pediatrie Simona Mosescu

Medic specialist in Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter