Coronavirus Update

Medic Primar Pediatrie Laura Carasava
Medic specialist in Neonatologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

15 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Cristina si David Andrei
Cristina si David
Andrei

6 ani si 1 luni
Peste 5 zile fiul meu David Andrei va implini 8 ani datorita acestui om minunat si medic extraordinar care la numai 5 zile de la nastere a fost internat de urgenta cu un icter foarte foarte puternic care ii punea viata in pericol ac***a toate organele interne portocalii. Am trecut prin clipe de cosmar ,dar un inger de medic a stiut sa ma linisteasca si sa ma externeze dupa numai 7 zile ,cu un copil sanatos .Va multumesc din suflet Doamna Doctor cred ca i-mi voi aduce aminte numele Dvs. toata viata.
Mihaela Mrz
Mihaela Mrz
7 ani si 3 luni
Ii mulțumim lui Dumnezeu,ca acum 4 ani, v-a scos in calea noastra și, de atunci,sunteți ingerul pazitor al baiețelului nostru.Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea exprima respectul profund și recunoștința pe care le purtam in suflet pentru. Dumneavoastra.Rar gasești un medic atat de bine pregatit care-și iubește meseria cu pasiune,care este mai presus. de toate OM și care nu așteapta drept recunoștința decat zambetul și ganguritul unui copil nevinovat...Sa va dea Dumnezeu sanatate și multa putere pentru ca fiecare parinte sa simta ceea ce noi am simțit atunci cand ne-ați vindecat copilul de atatea ori..
Mihaela Papp
Mihaela Papp
7 ani si 4 luni
NU CRED CA VOI PUTEA SA II MULTUMESC VREODATA INDEAJUNS DOANEI DOCTOR PT TOT CE A FACUT PT FIUL MEU!DATORITA DANSEI EU IMI STRANG COPILUL IN BRATE SI IN ACEASTA ZI.VA MULTUMESC DIN SUFLET PT TOT CE ATI FACUT PT NOI.SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU IN CARIERA SI IN VIATA DE ZI CU ZI SI SA MAI SALVATI VIETILE COPILASILOR IN CONTINUARE!VA IUBESC ENORM SI VA APRECIEZ PT CUM VA FACETI DATORIA DE MEDIC,VA IUBESC!
Dan Dorina din Galati
Dan Dorina din
Galati

8 ani si 8 luni
Acum 8 ani si 10 luni am fost internata la spital cu baietelul me care traieste datorita aceste persoane minunate. Sunt foarte putini oameni ca dumneaei. VA MULTUMESC DOAMNA DOCTOR!!!!!
Negoita Nicoleta
Negoita Nicoleta
8 ani si 10 luni
Datorita d-nei doctor copilul nostru traieste.A fost operat in 2001 .Teo are acum 12 ani .Pentru asta ii multumim d-nei doctor,acum...mai tarziu..dar mai bine decat niciodata. Oricum si fara cuvinte scrise sau spuse in fiecare zi ne-am gandit la dansa.
voican livia
voican livia
8 ani si 11 luni
Este un medic exceptional cu mult profesionalism,seriozitate,dragoste fata de meserie si copii.
nica traian
nica traian
9 ani si 4 luni
buna ziua, dupa experienta avuta cu asa zisa d-na doctor carasava, va pot spune doar atat.NU MERITA SA FIE NUMITA MEDIC. Ma duc la spital cu copilul suspect de bronsiolita iar magnifica d-na "doctor " binevoieste a lua un exudat nazal dupa rugamintile mele la aproape 48 de ore de la internare, in conditiile in care acel exudat se impune imediat (incitial parca se numeste procedura). pe langa asta ii baga unui copil de 2 luni oxigen in nas fara sa faca macar o saturatie ( in conditiile in care copiilor sub 3 luni oxigenul li se administreaza in incubator sau "cort"); antibioticul de preventie in cazul bronsiolitei il administreaza tot la rugamintile mele dupa 48 de ore. NU MAI SPUN CA IN SALON CU SOTIA MEA ( CADRU SANITAR - ASISTENTA MEDICALA) A MAI FOST INTERNATA O ALTA ASISTENTA MEDICALA AL CAREI COPIL SEARA PE GARDA ACESTEI MACELARE DE COPII AVEA BRONHOPNEUMONIE IAR DIMINEATA ERA SANATOS TUN. DECI CONCLUZIILE LE TRAGETI SINGURI . EU PERSONAL VA SFATUIESC SA O EVITATI PE ACESTA MACELARA
pasat mihaela
pasat mihaela
9 ani si 6 luni
buna ziua.probabil ca toata viata nu mi-ar ajunge sa -i multumesc d-nei dr.carasaava.datorita ei copilul meu traieste .se spune ca exista DUMNEZEU dar conteaza si pe mana cui ajungi si cat de mult lupta pt. a salva o viata .un medic cum rar mia fost dat sa intanlesc si credeti-ma ca am fost pe la multi medici.UN DOCTOR DE NOTA....nu sa inventat nota pt.DR.CARASAVA.VA DORESC NUMAI BINE SI MULTA SANATATE.UN PARINTE FERICIT CA EXISTATI
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Medic Primar Pediatrie Laura Carasava


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

15 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Medic Primar Pediatrie Laura Carasava

Medic specialist in Neonatologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter