Coronavirus Update

Conf. dr. Denisa Predeteanu
Medic specialist in Medicina interna Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.222.39.60

17 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
florin
florin
5 ani si 7 luni
un doctor excelent
Ecaterina Niculescu
Ecaterina Niculescu
7 ani si 2 luni
Ma numesc Ecaterina Niculescu , in 1998 am primit diagnosticul de artrita reactiva pe teren HLA B27 ... ce pot sa spun este un medic de calitate , exceptional ,cu atitudine deosebita , mare Om cu suflet mare in relatiile cu pacientii .
Cristina
Cristina
7 ani si 5 luni
Cu parere de rau , acest doctor era foarte aproape sa-mi fie CALAU! Mi-a pus un diagnostic gresit si timp de cateva luni de zile m-a indopat cu 7 medicamente pe zi. Am aflat pe ultima suta de metrii ca toate durerile si inflamtiile nu erau de la o boala reumatica asa cum zicea dansa , ci erau provocate din cauza unei infectii la inima. ... Studenta fiind , bugetul nu imi permitea sa ii bag doamnei Doctor , milioane in buzunar...poate aici a fost greseala. Atunci cand am aflat exact ce am , nu au mai fost solutii , decat sa fac operatie pe cord de urgenta , cu infectia in corp , pentru ca riscul de a face atac cerebral era prea mare. Acum sunt operata pe cord...am 24 ani, cariera mea s-a dus pe apa sambetei si cel mai important lucru , nu am sa pot face niciodata copii.... Daca aflam la timp , alta era situatia. Nu m-am dus la ea dupa...nu am fost lasata de familie si nici nu cred ca ar fi fost bine pentru mine , tinand cont de starea in care sunt. Eu stiu cum m-a tratat .... cum asteptam ore la usa si apoi nici macar timp sa ii spun toate durerile mele nu avea....dar am mers pe mana ei...ca doar este Conferentiar de renume... Daca doar as putea da timpul inapoi... Acum asta este. Trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu si unei Doamne Doctor care doar m-a ascultat la inima ,ca totusi am aflat la timp , incat sa-mi salvez viata. Pentru cine vrea , imi poate lasa adresa de mail pentru mai multe detalii. Macar sa salvez alte vieti !
MIRCEA SINZIAA
MIRCEA SINZIAA
7 ani si 7 luni
va multumesc d na conferentiar dr mi a purtat dzeu pasii la cabinetul dv de la spitalul sf maria m ati ridicat din scaunul cu rotile acum sunt convinsa ca mai presus de un mrdic nu exista decit d zeu va multumesc si ptr fiul meu dr mircea flavian nicolae a avut ce si de la cine imvata si este mindru sa va ocroteasca d zeu toata viata la fel ca si pe personalu care va inconjoara
bucur mariana
bucur mariana
7 ani si 11 luni
un medic deosebit ai cu cine vorbi te asculta si nue te lasa .face toate investigatiile pana la capat. eu gred ca te vindeci si dupa felul cum te trateaza cu blandete si respect .am ajuns la cine trebuia si suntem ff multumiti cu tot respectul pentru dansa
Vasilescu Dorin-Mihail
Vasilescu
Dorin-Mihail

7 ani si 11 luni
profesorul doctor de renume este cunoscut si recunoscut de sutele de pacienti tamaduiti, studenti si dr.rezidenti cizelati care-i calca pragul (la programare), dar as dori sa remarc omul, care pe cat de realizat, este si modest aplecandu-se cu rabdare, cu multa rabdare la fiecare bolnav si nu numai.
justin ioanovici
justin ioanovici
8 ani si 6 luni
Un medic exceptional, un foarte bun profesionist, un om foarte amabil.
Oprea Mircea Ileana
Oprea Mircea Ileana
8 ani si 7 luni
Sunt o pacienta a doamnei Dr.Predeteanu Denisa numele meu e Ileana sunt din Caracal jud olt ajungand la dansa in stare foarte critica fara nicio speranta de viata.Am fost internata la spitalul Sf Maria din Bucuresti la sectia reumatologie la doamna Dr Predetenu Denisa dupa rezultatul analizelor am fost diagnosticata cu LUPUS ERITROMATOS SISTEMIC,ac***a si alte probleme cum ar fi:infart pulmonar plamn drept si lichid la inima.Am fost internata in ianuarie anul 2005 in stare foarte grava si in febroarie acelasi am fost externata intr-o stare foarte buna.Cu ocazia asta vreau sa ii multumec din suflet acestui medic extraordinar ca mia salvat viata.MULTUMESC MULT DOAMNA DR.PREDETEANU DENISA,un medic cu sufelt mare si extraordinar de bun.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Denisa Predeteanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

17 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Conf. dr. Denisa Predeteanu

Medic specialist in Medicina interna Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter