Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Claudia Toma
Medic specialist in Pneumologie
Medic la Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021.337.38.01

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea

3 ani si 7 luni
am fost tratat la cele mai inalte standarde !!!un spital excelent !!!!! doctori de pe sectia 4 sunt niste ingeri coborati pe pamant care se dedica in tratarea pacientilor !!!servici medicale de inalta calitate!! doresc sa multumesc din toata inima DOMNEI DOCTOR CONF. UNIV. LUCIA TOMA pt ca mi a redat zambetul dupa cele opt luni de chin de tras prin spitalele din BACAU . doresc sa multumesc ft mult din tot sufletul DOMNEI DOCTOR INNA RUSSEVA o inima destul de calda care este alaturi de pacienti in momentele grele !! o implicare si o experienta deosebita!! VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL SI INIMA PT ZAMBETUL READUS IN MOMENTELE GRELE SI CUM AM ATI AVUT GRIJA DE MINE !!!RECOMAND INSTITUL MARIUS NASTA CU TOATA INCREDEREA !!!
culache marian
culache marian
4 ani si 9 luni
pe 20 august 2014 am fost fost internat la spitalul Marius Nasta si tot ce pot sa zic este ca daca nu ma prelua d-na dr, Toma cred ca eram o amintire! jur ca raman dator acestui OM!!! Sarut mana stimata doamna pentru tot!! !
Gigi. V
Gigi. V
9 ani si 2 luni
Institutul National M. Nasta iti da incredere in diagnosticul primit la externare! Colectiv mixt, profesori, asistenti universitari, dr. rezidenti in domeniul pneumologie, studenti, personal auxiliar dedicat si expus riscurilor "profesionale" atasat pacientilor! Multumiri tuturor si sa beneficiati de conditii mai bune pentru exercitarea profesiei!
m.p.
m.p.
9 ani si 6 luni
Este un medic foarte bun, priceput si cu o mare experienta. Este dedicata pacientilor si un om deosebit. Colectivul din spitalul M. Nasta este unit si indreptat spre pacienti , in special cel din sectia IV, pe care l-am cunoscut personal. Va doresc sanatate!!!
Sorin
Sorin
9 ani si 7 luni
Un medic groaznic, ocoliti cat puteti. In mai 2012 m-am internat la spitalul Marius Nasta unde am stat internat aproape o luna. Dr Toma ar fi trebuit sa fie medicul meu curant. Am vazut-o in prima zi la internare si in ultima zi la externare, intre timp a trimis o doctorita rezidenta destul de nepriceputa si niste studenti sa vada ce fac si cum ma mai simt. La internare era destul de evident ce am, totusi dr Toma m-a tinut 9 zile pe antibiotice desi starea mea se inrautatea in fiecare zi, in final ajungand la o operatiede 7 ore in locul unui simplu tub de dren. Desi proaspat trecut printr-o operatie extrem de grea care a durat 7 ore, la externare dr Toma nu a catadicsit sa imi dea macar un antibiotic sau medicament de durere, a trebuit sa insist pentru asta. Desi la iesirea din spital aveam in continuare foarte multe probleme dr Toma nu mi-a facut nici o recomandare postoperatorie si 4 zile mai tarziu a trebuit sa ma internez in alt spital pentru a rezolva si aceste probleme. Prin urmare evitati cat puteti spitalul Marius Nasta si pe dr Claudia Toma in special.
xyz
xyz
10 ani si 10 luni
Este un medic bun, constiincios si profesionist. Specie rara in Romania.

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Claudia Toma


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Asist. univ. dr. Claudia Toma

Medic specialist in Pneumologie
Medic la Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter